Personligt hurtankervi -

Bröllop!

Goddag, Sara här!

Tillbaks till vardagen efter en helg med fest i kärlekens tecken.
Ja, i helgen sa de ja till varandra. 
 
Så vackra tillsammans!



Passade på att få en bild tillsammans med dem.

Ja, det var ett trevligt bröllop med god mat. Det var även kul att träffa släkten och även få träffa Kristinas släkt. Och alla vänner till Pehr och Kristina. Tyvärr hann jag inte prata med alla. Men det var kul att se alla som var där och förgyllde deras dag.

Har fått samtal från både Kristina och Pehr. (de har ringt en varsin gång) och de mår toppen.

Sverige, hoppas ni får en bra start på denna vecka! 




Skeppet är redan bränt!

Goddag, Sara här!

Det man fått lära sig här i livet är att antingen gilla läget eller göra någonting åt de problem som uppstår. Igår gjorde jag ett försök med att göra någonting åt det. Och ta de konsekvenser det skulle bli av detta. Vad fick jag då höra??? Ibland måste man gilla läget.... Vad gör man då? När man kontaktar personer som kan hjälpa mig, men får det som svar att gilla läget?? Kan man acceptera att bara gilla läget då?? Om skeppet redan är bränt och på väg att sjunka. Tror inte kapten står och säger till sina besättning. Stanna kvar på båten och gilla läget. Nej, jag tror det gör någonting åt det. Ja det var fredagens tanke.

Nu hinner jag inte skriva så mycket mer. Bröllopsförberedelserna är i full gång och nu väntar Pehr och Kristina på mig.

Sverige, ha en underbar fredag.


en bild i allafall...



 tyckte denna bild var skoj...stressiga dagar nu

och sedan blir det lugn och ro


ha en bra dag Sverige!

Kväll i vårt avlånga land!

Godkväll, Kristina här!

Kvällen! Ja det är det verkligen. Hunit med en hel del i dag och det är jag glad för. Har hunnit med ett längre samtal med Sara nu på kvällskvisten också. Alltid lika trevligt. Det är lite av en rutin. Prata igenom dagen och såvidare. Mycket trevligt!

I skrivande stund sitter jag och älsklingen och ser på Navy CSI. Gillade inte det programmet från början men börjar gilla det mer och mer.

Hittade en bit ur en dikt som just handlar om kvällen. Tyckte den var fin.

Det är vackrast när det skymmer

Det är vackrast när det skymmer.
All den kärlek himlen rymmer
ligger samlad i ett dunkelt ljus
över jorden,
över markens hus.
 

Hittade även en liten dikt som är sagd och skriven av ett barn tror jag.

Om du var en blomma och jag var en ko
skulle jag äta upp dig , för du är så go                                    
 

Gulligt skrivet inte sant? Ibland behöver verkligen inte en dikt vara så komplicerad. Det kan ge en känsla och en tanke ändå.

Sov gott Sverige!


Löpsedel

Godkväll, Kristina här!

Läste på löpsedlarna i dag att Tiger Woods var ledsen för det han gjort och att han skämdes. Herregud, har inte tidningarna något bättre att komma med. Det är ju vanligt sunt förnuft. Har man gjort det han har gjort så får man ju ta konsekvenserna. Redan på de gamla "grekernas tid" fanns det ett talesätt: Den som illa gör han illa far" Detta skulle ju Tiger ha tänkt på innan.


Nej man blir bara trött när man läser hur folk håller på. Tror det hela bottnar i att folk inte ser annat än pengar och makt. Tydligen, särskilt i USA, är detta en väldigt vanligt förekommande företeelse. Tyvärr så är det ju verkligen ingen bra grund att starta en relation eller ett äktenskap på.

En sak jag verkligen kan vara stolt över (tycker jag själv) är att jag inte gifter mig av någon annan orsak än att jag älskar min blivande man villkorslöst! Varken någon ekonomi eller makt är inblandat. Bara ren och skär kärlek.
Se hela bilden







Förresten, tack kära läsare för alla positiva kommentarer i veckan kring bloggen. Det värmer. Tack för mail och inlägg även på fb.

Annars har dagen rullat på helt perfekt! Kunde inte ha blivit bättre. Känner mig lugn och harmonisk. Skönt att ha så många fantastiska människor runt omkring sig. Vi måste alla komma i håg att uppskatta varandra, ge varandra beröm, stöd, en go kommentar, lite trevliga överraskningar. Gärna när man minst anar det. Jag tror alltid att man blir en lyckligare människa om man ger något till andra. Bara olyckliga människor hackar på en och försöker att trycka ner och göra illa. Till vilken nytta?

Nej jag tycker vi alla helt enkelt struntar i Tiger för i kväll, uppskattar varandra mer och sist men inte minst har en riktigt trevlig natt!

Godnatt Sverige!


Goddagens!

Goddag, Kristina här!

I dag börjar en ny delkurs. Spännande. Hade tänkt höra med min lärare om vi kunde lägga upp det lite annorlunda från det han tänker. Hinner inte med 4 inlämningar i grupp denna vecka. Nej denna vecka ska vara romantisk och lugn. Hmmm...fast det är en del kvar att fixa med. Är det förresten någon av er som är tveksamma på hur man tar sig till kyrkan så går det bra att maila till mig. Jag skickar då en vägbeskrivning. [email protected] Förmodligen åker många på samma gång så tror inte att det ska vara någon fara. Ni får naturligtvis höra av er om det är något annat ni funderat över också. Ska svara så gott jag kan.

I dag ska även kläder hämtas och det allra sista köpas in. (tror jag har sagt det många ggr nu) men det är alltid något man kommer på. Tänkte även göra en liten överraskning till älsklingen i kväll...hmmm nu kan jag inte säga mer...som sagt han läser ju bloggen men är förhoppningsvis strängt upptagen med annat i dag.

Tänkte på det vi pratat om under veckan Sara. Kom då över en sida som var jättebra på nätet. det handlar om positivt tänkande... Så här kommer lite tänkvärda citat:


"älska vad du måste göra (du måste ändå göra det)

" man måste lära sig spelets regler, sedan måste man spela bättre än alla andra"

"En positiv attityd kanske inte löser alla dina problem, men den kommer irritera tillräckligt många människor för att göra det mödan värt"

"Människan är inget annat än summan av sina tankar. Det han tänker det blir han."

"En pessimist ser svårigheterna i varje möjlighet; en optimist ser möjligheten
i varje svårighet."

Och viktigas av allt...
"När det är tuffa tider, och allt går emot dig, och det känns som om du inte kan hålla ut en minut till, ge inte upp, för det är just vid den tidpunkten allt kan vända."

Hoppas att detta kan hjälpa alla som just nu vill och behöver lite positivt tänk!

Ha en bra dag Sverige!




Helgen!

Godkväll, Kristina här!

Då är det söndagkväll och helgen är inte slut ännu. Ska snart se Svenska hollywoodfruar. En av söndagens höjdpunkter.

Helgen har varit skön och lugn. Har mest varit hemma och myst, ätit god mat och tittat på film. Bland annat såg vi Bröllopsfotografen. Den var jätterolig. Redan introt var roligt tyckte vi. Det är förmodligen en fördel, för humorns skull, att man själv är värmlänning. Alla "värmländska" skämt blir ju hur kul som helst.


Har även varit och shoppat lite i helgen. Lite smått och gott. Kommer nästan inte i håg vad det var just nu hihi. Älsklingen fick tag i ett par väldigt snygga jeans i allafall...det komer jag i håg :)
Se hela bilden





Dessa jeans var det, men det är inte Pehr på bilden. Bilden är tagen från Jack & Jones hemsida.

Stackars Sara har jobbat och slitit, hållit samhället i gång med andra ord. Vi måste höras i kväll Sara!

Ha nu en skön kväll så ses vi snart!

Gåstavar!!

Goddag, Sara här!

Hurra!! Jag måste berätta att jag har vunnit. Inte några miljoner direkt. Men ändå ett pris. Och sådant kan göra vem som helst glad. Vann detta pris av fackförbundet. Medlemstävling var det visst och igår fick jag priset. Ett par röda gåstavar. Super fina och praktiska. De går att trycka ihop så de inte tar så stor plats, där jag nu ska förvara dem. Ja ja, lovar ska även försöka använda dem... Var en praktisk väska med också. Och även ett par andra handtag så man kan byta. Men de tror jag inte jag kommer använda än på några år. Stavarna såg ut som käppar då. Var lite pensionärsvarning. Det var några på jobbet som blev sotis på mig över detta pris.

Men hur ska man veta vilken längd man ska ha? Tur det finns internet. Där hittade jag att man ska ta
0,7x längden. Då får man en summa som man sedan ställer in sina stavar med. Jag med min superlängd ska ställa in dem på 110. Ja då fick jag lära mig det. Sedan fanns det visst olika tekniker. Det är tydligen inte bara till att gå. Man måste tänka hur man går... Det är väl bara för mig att gå ut och träna de olika teknikerna.

 
Gott att höra att Bosse är på bättringsvägen. Och Kristina, ringer dig ikväll.

Sverige, ha en riktigt bra fredag.


   

Tro på möjligheten av det omöjliga!

 Godkväll, Sara här!

Nu var det ett tag sedan jag skrev om min blåa vardag. Den är marinblå. Just nu är det kämpigt med vissa saker här i livet. Det är mycket man måste slåss och kämpa för. Men jag ska inte ge mig. Denna gång ska jag få min vilja igenom. Men det kräver energi. Jag skulle vilja kunna åka till en mack och fylla på med ny energi. Undra vad literpriset på energi skulle vara?? Men, men det som inte dödar, det härdar. Och mitt motto för året stämmer verkligen in just nu. Ni som inte kommer ihåg vad det är så är det att tro på möjligheten av det omöjliga. Får börja tro stenhårt på detta just nu. Det känns som jag är på rätt väg och fått den hjälp jag behöver. Så det är bara att kämpa vidare. Förhoppningsvis kommer det nåt bra av detta som sker.

Livet är som den där reklamen de visar. Kommer inte ihåg vad det är för. Men det är iallafall nåt par som åker berg och dalbana, så får man samtidigt se hur de åldras. Det är verkligen så livet är. Man ska ha med och motgångar och lära sig nåt av det. Som sagt man lär så länge man lever. Kommer att vara väldigt vis när jag blir gammal. 



Så Sverige, tro på möjligheten av det omöjliga i eran berg och dalbana!!!


Vilken eftermiddag det blev!

Godkväll, Kristina här!

Ja då har det pluggats klart inför tentan. Det får gå som det går denna gång. Har ju varit lite mycket med pappa och bröllop, så jag tar det som det kommer i morgon. det fixar sig alltid!

Jag och älsklingen har haft en massa möten i dag inför den stora dagen och vi gick även på restaurang i dag. En litene restaurang i Säffle. Jättegod mat! Så nu är allt klart. dessutom ser det ut som att pappa får komma hem i morgon. Skönt att det också ordnat sig!
                                 

Så nu får det bli lite myspys och sen lägga sig tidigt. Upp med tuppen i morgon! I morgonkväll är det ju förresten fredagsmys!!! Wiie!

Ha en god kväll Sverige!


Mmmmums med fika!

Godkväll, Kristina här!

Torsdagen började med lite plugg. Därefter lite shopping och fika på stan. När jag kom tillbaka hem så hade älsklingen och min mamma gjort i ordning världens godaste baugetter. Det var räkor, vitlök, rom i en röra så att säga. Lite goda grönsaker på detta. Smaskens var det! Till efterrätt blev det en vaniljbulle! Mums! Nu är jag så mätt att jag inte vet vart jag ska ta vägen nästan. hihi vilket lyxproblem.

Dagen har i övrigt varit lugn. Pappa mår lite bättre. Vi hoppas att han blir utskriven i slutet av veckan. Skönt för honom att må bättre! Finns inget värre än att vara sjuk.

Får nog försöka att komma i säng nu. I morgon blir det hårt tentaplugg!

Godnatt Sverige!

Godkväll!

Godkväll, Kristina här!

Ah...då är det kvällen och allt som skulle göras i dag har faktiskt, till min egen förvåning, blivit gjort. I morgon väntar mer plugg inför tentan på fredag. Kolla status på min far ( känner sig lite bättre ). Träffa en kompis i stan ska jag hinna med också men det är ju bara roligt.

I kväll har det varit hårklippning för hela slanten och lite såpor på tv. Gott att slappa lite till knastret av kaminen i vardagsrummet. Härlig värme ved ger och mysigt blir det.

Vad har det då hänt för några nyheter idag? Bläddrar på aftonbladet.se just nu.
1. "Joggare träffades av flygplan-dog" - Ni ser hur farligt det är att motionera och sporta :)
2. "Urringat är grejen", enligt Sofies mode. - Hur urringat kan man fråga sig och har inte alltid en viss urringning varit inne?
3. " Köpte svenskt glas för 40 miljoner kronor"- Hillary Clinton har shoppat, då vet vi det.
4. "Tiger Woods är på väg tillbaka" - varför undrar jag? Vi har ju inte saknat honom direkt.
5. " Kastade in bomb i omklädningsrum"- det är dessutom farligt att byta om? el? :)

Ja man orkar ju inte med mer än 5 punkter. Tycker att nyheterna borde ha med lite fler glada nyheter. Nyheter måste ju inte alltid vara något negativt eller hur?


Nej nu ska jag natta kudden, men först hämta upp älsklingen från tv rummet :) Sara, gott att vi han med vårt kvällsamtal i dag ändå! Kram

Godnatt Sverige!

Krämer och godis!

Goddag, Kristina här!

Tack till er som hört av er och stöttat, på ett eller annat vis, nu när min far ligger på sjukhus. Prognosen ser bra ut och han är på bättringsvägen men får nog stanna där en stund till. 

Annars rullar allt på som vanligt och det är lite svårt att hinna med allt som borde göras men det får man hinna en annan gång det. Det som måste hinnas klart innan 27e hinner man med i allafall och det känns skönt. Det är helt under kontroll.

Åh...det är ju så härligt att lite snö försvinner också. Nu vill jag ha en rejäl sommar och en underbart lång vår!

Håller även på att pröva mitt nya smink nu. Har köpt en mineralfoundation som heter I.D Bare minerals. Den är det mest naturliga man kan ha och den läker även en liten rosig hud som min. Den känns fjäderlätt verkligen och det bästa är, om man vill, kan man sova med den. Men det gör inte jag.  
Det roliga är att jag tycker huden blivit bättre redan. Jag har inte använt den så många ggr men det känns bra i allafall redan. Även min nattcreme som jag inhandlade för några veckor sedan, gör sitt. Exuviance nightcreamSe hela bilden.








Nu har min älskling åkt och tränat och jag surfar och gör det jag ska på nätet för dagen. Sedan ska vi åka till mamma igen och få henne på gott humör. Funderar på att köpa med lite godis till kvällen. Någon gång måste man ju unna sig något gott ju!

Ha en trevlig eftermiddags Sverige!


Måndagmorgon på landet!

Godförmiddag, Kristina här!

Vaknade i morse upp på landet. Vi är hos min mor för tillfället. Min far ligger på sjukhus :( inte kul men jag hoppas att det blir bra och det fort. Själv sitter jag nu på skolan och ska plugga någon timme. Sedan bär det av till pappa på sjukhuset. Ska köpa med något roligt till honom. Ska bara komma på nåt :)

På fredag är det tenta. Får se hur det går. Har hunnit plugga ganska ok. Det får bli nattarbete! :) Man får helt enkelt göra så gott man kan under omständigheter som dessa.

Nu får jag sätta fart, ses snart Sverige!

Denna kram är till dig pappa, krya på dig!


Vårtecken!


God eftermiddag, Sara här!

Äntligen har solen börjat visat sig. Vi har gått in i en vårmånad. Superskönt tycker jag. Sitter och funderar på vad som är vårtecken. Enligt smhi är det meterologisk vår när dygnsmedeltemperaturen är stigande och är över noll grader i minst sju dagar, förutsatt att det inträffar efter den 15 februari. Detta gäller dock endast i Sverige som ett vårtecken. Andra vårtecken som är typiska är ju att fåglarna kvittrar, snön smälter och det är ljusare på dagarna. Mindre trevliga vårtecken är de som är pollenalergiker. De har det lite jobbigt under denna tid. Tur man inte är det....

Ett vårtecken för min del är när man får fylla i vilken semesterperiod man ska ha till sommaren. De listorna brukar komma upp i mars månad. Och när man tittar på tv så kan man välja om man ska se på vinter eller sommarsport. Ett populärt vårtecken i mina ögon är när man ser bilen som sopar gatorna från allt grus. Då kommer snart alla som ska ut på sina inlines att visa sig och alla andra aktiviteter som kräver en grusfri gata. Ja det blir helt enkelt mer liv utomhus. Alla går ut ur sina iden, som björnarna.

Vad har ni för några vårtecken som ni gillar???

Sverige, vi ses i vårsolen!!!



Placeringar i flera bemärkelser...

Goddag, Kristina här!

Just nu sitter jag med älsklingen och filar på det sista inför bröllopet. Vem sitter var? Hmmm...

Ja och så var det ju förståss detta med melodifestivalen i kväll med. Tack alla ni som tyckt till. Resultatet blev: Många tycker Darin, Salem Al Fakir, många tycker också Peter Jöback...så vi får se... Tack för era synpunkter!

Hursomhelst så ska det bli lite god mat här i kväll...lite chips kanske också och dricka! En riktig schlagerkväll!!
     


Discokulan och fjäderboan är på plats!! 

Ha en underbar schlagerkväll Sverige! KRAM

Fredag!

Goddag, Kristina här!

Åh nu är det fredag och i kväll fredagsmys. Detta med fredagsmys är ju ett utbrett fenomen i dessa dagar. Vissa tycker det är skönt att bara slappa efter en hård vecka. För andra får man umgås med familj och vänner. Tv är också ett viktigt inslag samt maten.

Så vad ska man då hitta på för något att äta i kväll? Funderar starkt på att göra en tacogratäng. Min älskling gillar det väldigt mycket och det är dessutom väldigt enkelt. Tänker faktiskt inte avslöja mitt recept...några av de få saker jag kan laga håller jag för mig själv...(beklagar) hihi



Började jättetidigt i morse med föreläsningar. Nu väntar lite grupparbete och sedan blir det nog till att åka till affären och inhandla inför helgen.

Skulle vilja gå på bio känner jag. Kanske till veckan? Skulle vilja se bröllopsfotografen! tror den är jätterolig. Verkar vara helt min humor. Eller vad säger du Sara? hihi

Ojojoj! Höll på att glömma...Det är ju melodifestivalfinal på lördag!!! Vem tror ni vinner? Vem hejar ni på? Jag hejar på Darin (såklart), Salem Al Fakir. Många är helt klart godkända och vissa är ju dåliga. Hörde på radion förut att Anna Bergman eller vad hon heter, ligger rankad 1 a, men jag vet inte ja...Vi får se! Spännande!

Ha en toppendag Sverige! Ses snart!


Katter är inte som människor

Godkväll, Kristina här!

Bloggar i dag från svärmors dator! En mycket snabb dator faktiskt. =)

Har tyvärr inte hunnit skriva mycket idag. Har haft fullt upp med i stort sett allt. Kom dock att tänka på något när jag satt hos veterinären, med Annas katt. Djur är så helt fantastiska på många sätt. För det första så är de så glada om någon bryr sig om dem. Precis som en människa. De vill ha mat och värme samt aktiviteter. Precis som en människa. Det som skiljer djur åt, iallafall de jag såg idag, är att de har viljan och instinkten att våga vara annorlunda. Detta är jag så faschinerad över. De vågar vara sig själva. De behöver inte bara för att en hund tuggar på ett ben, tugga de också. De gör som de vill och är sitt alldeles unika jag.

Tänk om alla vågade vara unika. Då kanske världens skulle gå framåt lite fortare. Det är ju ofta de som vågar vara unika, de som orkar stå emot folks åsikter, de som trotsar vad alla andra gör, som slutligen gör allt mycket bättre och utvecklar världen.

Så mitt råd till er i afton, var er själva och låt världen gå framåt, inte bakåt! Denna bild är till dig Sebastian ( Annas katt ) krya på dig!


Lite vårkänslor!

Godförmiddag, Kristina här!

Känns som att våren är på gång och det är helt underbart. Det droppar av taken och snön sjunker ihop. Tyvärr droppar det även in i vår lägenhet men det ska väl ordna sig det med. Även i dag är det plugg hemmavid. Tar säkert en fikatur eller en shoppingtur senare i eftermiddag. Det är skönt att plugga i kapp lite innan man roar sig.

Har funderat på att bli klar med ett litet armband osm jag håller på att göra i dag också. En latent (för tillfället) hobby. Tycker det är skönt att göra något kreativti i bland och då blir det smycken. Tyvärr finns det inte så mycket tid till det just nu men försöker få in det lite då och då. Blir ganska lätt otålig och vill att det ska vara klart innan jag har börjat. Så för den saken skull, är jag nog ingen pysselmänniska egentligen. Vi får se helt enkelt vad som händer och sker i dag.


Ha en fin dag sverige så syns vi snart!

Se hela bilden

Solen lyser och det är plusgrader!!

Hej, Kristina här!

I dag är en ny dag och det är tisdag. Detta är en bra dag. Känner det på mig. Just nu står plugg och plugg och jo just det, plugg högst på listan. Ska även en tur till stan med min mor i eftermiddag. Ska fixa lite saker. Vi skulle ju ha gjort det i lördags men då vart man lurad! hihi

Vad det är härligt, skönt och alldeles underbart att solen lyser. dessutom är det ju plusgrader. Härligt vårig man känner sig tills man tittar ut och upptäcker att det är en halvmeter snö kvar fortfarande.

Vilken härlig sommarkänsla man också fick i går. Det var ju första avsnittet av Saltön. Där var vi nämnligen i somras. Ön heter egentligen Skaftön. Vi satt här, jag och älsklingen, och såg de platser vi besökte i somras. Ska se om jag inte hittar något eget kort därifrån i kväll. Tror jag och Sara tog massor med bilder. Det är minst lika idylliskt som det ser ut. Missade dock Svenska hollywood fruar. Det gick ju samma tid i går men det får bli reprisen.



Ha en underbar dag Sverige så ses vi snart!
KRAM

En förvirrad Kristina!

God kväll, Sara här!

Då sitter man i soffan. Lite trött och sliten efter helgen. Då har vi haft möhippa för Kristina. Trevligt att umgås en heldag med Kristina och hennes vänner. Undrar om det är nån mer än jag som är öm och har blåmärken?

Men det var så kul att se Kristina så förvirrad. Bara detta med att packa sin väska. Hon kämpade tappert med detta. Vet att hon älskar handväskor. Och just handväskan höll hon på och glömma i förvirringen. Påminde henne om detta och hon slängde ner en i rena farten. Jag hann då se att denna var tom. Den brukar ju aldrig vara tom. Hon brukar ju ha hela överlevnadskittet med sig. Fråga henna om hon inte skulle ha något i den. Då tar hon fram plånboken. Då blev jag förvirrad. Den var ju större än handväskan. Där stod vi båda två lite förvirrade. Då kom scouten inom mig fram. Sa då till henne att bara ta med det hon behövde för att klara sig om hon blev ensam och övergiven. Glömde att hon inte varit med i scouterna. Vad plockar hon fram??? Jo... ICA kortet. Vad gör man med ICA kortet om man blir övergiven? Efter en liten stund började hon tänka lite klart, så mobilen, visakoret och körkortet kom med tillslut. Tror hon inte kände sig så exposed, rädd och naken längre. Handväskan var ju med.;-)                                   
     




Hoppas Kristina och hennes vänner hade lika trevligt som jag hade.
Och Greger.... jag väntar på dig! (internt skämt från möhippan)






möhippa!

Goddag, Kristina här!

Vill börja med att tacka alla vänner som var med på min möhippa igår! Ni är helt fantastiska och jag hade jätteroligt! Snacka om att jag blev överraskad när ni stod här i hallen och bad mig packa en väska. Har nog aldrig varit så förvirrad hihi

En jätterolig dag på Boda Borg (äventyr), skön avkoppling med bubbelpool/ bastu och relax på hotell, god middag och trevlig dans. Trodde inte att Boda Borg skulle vara så kul, men det var superkul. Alla ni som inte varit där gör gärna ett besök.

Nu ska jag slappa lite...blev lite sent i går!

TACK alla! Dessa hjärtan är till er!


Maria M

Godmorgon, Kristina här!

I dag kommer bli en fin dag det känner jag på mig. Hade en dator och telefrikväll i går. Messade bara Sara en gång. Man kan ju inte glömma henne bara för den sakens skull. Det var ganska skönt att slippa facebook, hotmail, och alla andra sidor man normalt sett är inne på. Det är bara inte så ofta man har möjlighet till en sådan kväll eftersom det kommer vikitga mail gällande skolan hela tiden. Tog en liten rövare i går och det gick fint.

Hursomhelst lyser solen i dag och det är underbart i sig. Gick upp tidigt i morse, ska i väg och möta Kamilla och Henrik. Trevligt att ses igen. Sedan blir det plugg hela dagen och sist men inte minst fredagsmys!! Missade let's dance förra veckan så det enda jag vet är att Gudrun åkte ut. Det gjorde inte sååå mycket men hon kanske är ledsen.

I skrivande stunde ser jag lite på tv till frukosten, Maria Moltosami, från svenska hollywoodfruar, är med på tv. Åhhh så rolig hon är! Nu ska jag kolla klart på det programmet.



Ha en fin dag Sverige! kram

Fotgängare, gå försiktigt!

God förmiddag, Sara här!

Hoppas allt är bra med er läsare. Idag har jag hittat en ledig dag. Och då menar jag verkligen en ledig dag. Inga måsten som måste göras. Så skönt. Då får man passa på att blogga lite med. Jag hinner inte med Kristinas tempo, men hon är duktigt. Och det är lite kul när ens vänner ringer och säger att de har läst bloggen. Och jag får ställa frågan. "Vad har vi skrivit idag?". Lovade Sandra att lägga ut en bild på den gigantiska familjepizzan vi beställde i helgen. Här kommer den.


Har även varit ute och tagit lite kort på snön.


Detta är gårdens grill. Nu på vintern ser den ut som en snögubbe. Bara moroten som fattas som näsa. Så det känns lite avlägset till grillsäsongen börjar. Men vad jag längtar efter den....



Bakom all snö döljer sig grannens bil. Han lär kunna ta sig en tur till midsommar eller nåt om han inte tänker skotta fram den. Kan ha en rolig tävlig. Gissa märket på bilen. Svaret kommer nog till midsommar som sagt....

Men nu har solen visat sig lite och det är bara positivt. Förrutom att det blir så halt. En liten isfläck hittade mina skor igår. Och jisses vilken fart det blev ner mot marken. Skorna kände väl på sig att de skulle slängas när de kom hem. Hade precis köpt ett par nya. Så för att jäklas lite så for jag i backen. Men vad snabbt upp man kommer och livrädd för att nån ska ha sett en. Lite öm är kroppen idag efter den snygga vurpan. Den måste ha gett 10 poäng.

Så alla fotgängare, gå försiktigt.

Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne!

Goddag, Kristina här!

Åh morgonen började bra! Kom upp i så jag hinner plugga. Pratade en längre stund med Sara i telefon (mycket trevligt som vanligt), gott kaffe, solen lyser, känner mig lugn och harmonisk (faktiskt), gjort en ansiktsmask (den var inte så skön men), pluggat det jag ska, ätit lunch, fortfarande sol, pluggat lite till, pratat med Anna (trevligt), fortfarande sol, ska nu plugga en stund till sen blir det eftermiddagsfika och en tur till mor och far. Ja man kan egentligen inte ha det bättre!

Dessutom har jag fått tag i lite schyssta hudvårdsprodukter här på nätet, till kraftigt reducerat pris, om man jämför butikspris (mycket nöjd)

 Produkter från Exuviance. Har haft Md Formulations tidigare men nu ska jag testa dessa. Lite kul att testa och se om man gillar dem bättre. Det ska tydligen hjälpa min lätt rosiga hud.

Så jag får verkligen önska er en fortsatt trevlig dag Sverige och så ses vi snart. Se nu upp för all snö som kommer farande från taken.
                                           

Godmorgon Sverige!

Godmorgon, Kristina här!

Har sovit som en riktigt prinsessa i natt, så skönt! Nu står kaffet och rinner ner, en liten macka väntar här bredvid och alla räkningar är nu betalda här på morgonen. Förutom räkningarna i den meningen så är morgonen toppen! hihi

Ja i går fick vi mycket gjort. I dag däremot vill jag, om jag själv får önska, få ännu mera gjort! :)

Måste:
1. plugga
2. städa sovrummet
3. veckohandla
4. till min skräddare
5. beställa lite trycksaker

vill:
1. färga håret, ögonbryn
2. slappa
3. kolla på film

Ja som ni ser så går inte riktigt mina måsten och vill ihop. Ganska stor skillnad. Men u ska jag ta mig i kragen och få mina måsten gjorda i dag då är läget under kontroll!

Ha en bra dag Sverige!


Måndag och snö del II

Hej igen, Kristina här!

Ja då har man fått ordning på grejerna igen. Vi har gjort lite grupparbete och nu väntar den roliga delen av dagen. Ska träffa Anna snart och kolla det sista inför min out-fit på bröllopet. Det ska fixas smink, och lite annat. Ska bli så kul eftersom Anna är lite av en expert på området. Det hon inte kan om sånt finns det ingen annan som kan heller...:)

Det snöar spom bara den nu och det är verkligen inte alls roligt längre. Vill ha vår eller nåt!? Får försöka gräva fram bilen här på parkeringen om en stund. Alla plogar härs och tvärs och rätt som det är har man en stor snövall bakom sig och tar sig inte ut. De måste ju fatta att man vill därifrån någon gång eller? :)

Nu är äntligen OS slut och man kan koncentrera sig på annat än sport. Det var ju väldigt kul att vi fick en bronsmedalj på 5-milen i går. Grattis Johan! Saken är den att jag faktiskt kommer att sakna OS. Det var lite spännande att se fram emot en gren och att sedan heja på Sverige! Kanske får ta och bli intresserad av någon sport som går ofta på Tv, hockey eller fotboll...Nja...gillar ju skidor bäst har jag kommit på. Vintersport över lag är lite charmigt att se. Nästa stora vintergrej är väl Vasaloppet..? Någon som vet vilken dag det är?

Så i dag blir det alltså shopping, fika och sedan blir det nog att packa upp, tvätta samt försöka slappa lite efter en väldigt trevlig men intensiv helg!

Ha en riktigt bra dag Sverige!

Måndag och snö!

Godmorgon, Kristina här!

Ja då var det måndag och snö igen!

Hade nästan lite vårkänslor i Malmö i helgen. Helt underbart! Men efter Göterborg, på väg hem, var det snökaos igen! Inget trevligt men inte mycket att göra åt heller. Vi får le och se glada ut.

I dag är det tempo och stress samt lite förvirring på universitetet. Vi har nya grupper, grupparbeten och ja gud vet vad. Ingen vet var vi ska vara och alla är överallt. Ska försöka få fatt i lite lunch nu innan nästa föreläsning.

I afton blir det seriös shopping inför bröllopet med Anna, det sista som ska göra mig vacker. (makeup och diverse.)

Ha en fin måndag i snökaoset och kör försiktigt om ni är tvugna ut i trafiken

KRAM

RSS 2.0