Personligt hurtankervi -

Midsommar!

God kväll, Sara här!

Då har man firat midsommar ännu ett år. Så här blev resultatet på midsommarstången i år. Vi är nöjda som har gjort den..... Vi som har tillverkat den är jag(Sara), Kristina, Kristina, Pehr, Sandra och Mikael.



Vi hade en traditionell midsommar med sill, potatis, jordgubbar och glass. Sedan grilla vi på kvällen. Det som var ovanligt för i år var vädret. Solen visade sig och regnet uteblev. Vi sjöng oss hesa och en favorit vi hade var "en gång vi segla i hamn......" Mikael har musikvideon, men bör nog inte ses..... Men en mycket trevlig midsommar.
(Kan inte berätta allt här som hände. Lite hemligheter måste vi ha.;-))

Nedan är lite bilder jag tog under helgen.  

                                               




                         

Sverige, hoppas ni med hade en underbar midsommar.
                        

Glad midsommar alla läsare!

Goddag Kristina här!

ja då vankas det midsommarfirande!
Både jag och sara vill önska er en riktigt god helg och ett fint midsommarfirande!



Var rädda om varandra och var försiktiga i midsommarnatten/trafiken! Stor kram från oss båda!

Sommarkläder!

Godafton, Kristina här!

Lite godbitar ur mitt sortiment. På www.cally.se.
kanske till midsommar eller på någon annan trevlig tillställning i sommar.

Vila - Celint dress, roseKlänning från Vila. 399:- finns även i grått

Yours Truly - ErinYours truly 595:-

Koola Anna - VictoriaDenna ska jag själv ha på midsommar...Koola anna 399:-

Några gobitar. Till killar finns också en hel del nyinkomna skjortor från Vanity.

Ha en toppen kväll och så ses vi snart!

Godnatt Sverige!



kväll i vårt avlånga land

Godafton Kristina här!

ja då var det kväll i vårt avlånga land. I dag har vi hunnit med mycket. Vart ledig från jobbet och har fixat och donat i dag. På fredag har vi lite kalas här i byn. Ett visst litet hjärta fyller år. Japp, min man.

I morgon blir det dock jobb igen och det är helt ok faktiskt. Gott när man har mycket att göra bara det inte blir för kaotiskt.

Har även hunnit med att storhandla så här på kvällskvisten. Älskar det faktum att mataffärer är öppna till sena kvällen 22.00 helt suveränt. Har man mycket annat att göra så är det ju alldeles perfekt. Tack Svensk handel! tycker även att det är fantastiskt med självskanning, då vet man liksom.


Nä nu skall kudden få lite sällskap och i morgon är det full rulle igen!

Sov gott Sverige var rädda om varandra!

Goddag, Sara här!

Goddag, Sara här igen!

Hur har ni det i bröllopsyra och fotbolls vm? Verkar vara det enda på tv nu för tiden. Här känns det som tiden springer iväg. Har inte hunnit skriva för det har varit fullt upp. Men visst är det skönt nu när sommaren är här. Bara solen vill visa sig lite mer. Har allt tagit årets första dopp i havet. Var lite kallt för att vara skönt. Men det svalkade. Var en av de varma dagarna jag vågade i. Har även varit nere vid slussarna här i Trollhättan och fikat. Ni som inte har varit där och åker förbi Trollhättan nån gång. Ta en tur dit. Väldigt mysigt och goda räksmörgåsar. På onsdag ska vi med jobbet till laxbutiken i Ljungskile. De säger det ska vara god mat där. Så det ska bli spännande att komma dit. Har inte varit där nån gång. Själv tycker jag det ska bli gott att slippa jobba denna dag. Fick ledigt pga denna utflykt. Har några dagar i rad att jobba nu, men vad gör man inte för att slippa jobba midsommar. Har gjort ett byte med en kollega som vill jobba. Jag tackar för det.

Sverige, ni får ha en bra dag.
Danmark kämpa på mot Holland i fotbollen. 

 

Tillbaka

Hej Kristina här!

Tillbaka på bloggen. Kära läsare, det har varit lite lite skrivande i det senaste. Både jag och Sara har haft fullt upp. Än det ena och än det andra. Hoppas att ni fortfarande är med oss.

Mycket har hänt sen sist och en del komer fram tids nog, ge er till tåls. hihi

Cally.se har nu även fått in snygga klänningar i från Vila. Även lite nytt från Yours Truly. Kika gärna in och se vad jag har. Tveka inte ställa frågor om det är något ni undrar över.

I dag har jag jobbat och det är lite gott att komma igång med det igen. Har även börjat att laga en del mat på sista tiden. det är faktiskt lite roligt och speciellt när det blir gott så klart. Har fått en del inspiration från gizzez.blogg.se en mycket trevlig blogg med en hel del matinspiration.

Ha en jättefin dag alla läsare, nu väntar lite mat och sedan lite aktiviteter i eftermiddag när mannen kommer hem!

Ha det bra sverige, ses snart!

Kram
 hittade den här bilden, tyckte den var ltie rolig, snacka om statisk elektricitet. hihi

Hallå i solen

Godmorgon, Kristina här!

Uppe med tuppen igen, börjar bli en vana hihi. Passar på att gå upp när min man går upp, då får man lite längre dag på något vis. Härligt väder även idag. Gillar verkligen den sk rysska värmen som sveper över oss nu för tiden.

Har redan hunnit tvätta, diska och handla lite mjölk. Nu ska nästa maskin i och sen blir det lite fika och mys i solen. Ledig dag idag. Härligt! Just det har även hunnit färga håret. I eftermiddag/kväll blir det ett core-pass på gymet. Börjar eventuellt känna av lite resultat redan eller är det kanske inbillning. Kan ju inte ha blivit så mycket sämre i allafall och det är ju huvudsaken så här i början.
   
Nu ska jag surfa runt lite på nätet och sen blir det kaffe med dopp.

ha en superbra dag sverige och var rädda om varann

kram

RSS 2.0