Personligt hurtankervi -

Hundtricket!

Godkväll, Sara här!

Tänkte skriva några rader när jag nu sitter uppkurad i soffan och har fredagsmys. Har nu jobbat i två veckor och det känns som man har jobbat i en evighet. Men nä det har jag inte.... och det är många veckor kvar tills nästa sommarsemester. Fast nu har jag bestämmt mig för att ha en rolig höst. Lite saker är planerade och några i diskussionsfasen. Hösten blir vad jag gör den till......

Ett roligt arrangemang jag hart hört talas om är en träff som kallas "singel med hund". Det är en camping på öland som annordnar detta. Vet inte när det är eller om det har varit. Men konceptet lät annorlunda. Problemet är ju att jag har ingen hund. Kan ju inte komma med en leksakshund som man hade när man var liten. Den hade en kabel som koppel som gick till en dosa. När man tryckte på en knapp så skällde den eller gick några steg. Eller om min mjukis vovve Orvar skulle fått följa med. Nä han trivs nog bäst där han ligger. Hur skulle det se ut????? Men tur man har vänner som gärna skulle låna ut sina hundar. Både Gizmo och Elvis var villiga att följa med. Men nä vi spar hundtricket till nåt annat roligt istället.....

Så Sverige, glöm inte plocka upp hundbajset. Det är äckligt.






 
 

Resume av semestern!

Goddag, Sara här!

Tänkte göra en liten resume av mina 4 veckors ledighet. Har haft en toppen semester, men gick tyvärr aldeles för fort. Började semestern med festivaler. Först var det fallens dagar och sedan åkte jag till Karlstad för att få uppleva Rix Fm festivalen.
 Denna staty hade den bästa utsikten för att se scenen. Hon står på torget i Karlstad.
Och jag och Kristina och några tusen till var också där.
En rolig händelse som hände var att en dam i 45 årsåldern tyckte att låten higher sjöngs mycket bättre än orginalet????
 Enligt bilden tror jag mig tycka att det var orginalet som sjöng låten. Vet inte hur damen tänkte???

Sedan har man hunnit med Ullared. Så här snygga var jag och Sara (en annan Sara) när vi stod i kön in dit. Själva regncapen hade vi fått av självaste Boris.  Det var även filminspelning där, så nu får vi se om vi ser oss själva till hösten på tv. Vi gjorde allt vi kunde för att inte vara med.
.

Sedan var jag och Kristina(en annan Kristina) till Stockholm ett par dagar. Där levde vi i lyx. Bodde på hotell mitt i stan. Roade oss och hade helt underbara dagar.
 Här är vi på väg upp för globen i en liten hiss som gick på utsidan.

Sedan har det varit stugan och lite annat roligt som har hänt. En bild från spelkvällen, där Kristina gör sitt bästa för att vinna. Dock får vi gratulera Tobias som vann 5kampen.


Ja mycket hinner man med, och det är så skönt att få ha en längre ledighet. Avslutade min semester med en tripp till Danmark med goa vänner. Så min egen resume av semestern är att den har varit bra. Hunnit med det jag vill. Även hunnit slappa, läst böcker m.m. Så som sagt, min semester har varit toppen.  

 Sverige, hoppas ni haft en toppen semester !!!

Snart helg!

Godkväll kära Sverige, Kristina här!

Hoppas att ni har haft en bra vecka. det har faktiskt jag haft! Mycket jobb, lite pyssel och plock i vårt nya hus men det är väldigt roligt. Ni som har slut på semestern snart, misströsta inte, det är bara ett år kvar till nästa gång. själv har jag i år sluppit allt vad börja-jobba-igen-efter-semestern-ångest heter. Väldigt skönt att slippa den. Anledningen till att jag inte har haft någon är av en enkel anledning, har inte haft någon semester!!

Sommaren har fungerat ändå och jag tycker faktiskt att det inte gör något att jobba på sommaren. Folk är lite gladare och lite piggare och har en sundare inställning till livet. Det är härligt att se. Det jag lagt märke till är dock att folk som har semester faktiskt INTE ser så mycket gladare ut för det. Så mitt ovanstående påstående är nog väldigt individuellt. Man vill gärna TRO att folk mår bättre på semestern och ÄR gladare. Men hur många semesterfirare ser man egentligen som ser lugna och harmoniska ut. Inte värst många om man tar sig en närmare titt. Antar att folk i allmänhet har en väldigt orealistiskt förväntning på att hinna mycket på kort tid men redan på morgonen missar man ju massor av tid, för att man helt enkelt sover lite längre. Tar kanske igen det på kvällen men då ja blir det kanske film eller något annat lugnare...

Hur har er semester varit kära läsare, dela gärna med er av detta...

I morogn är det fredag och det ska bli så skönt så skönt...lite fredagsmys och lite sovmorgon. Sedan på lördag ska en viss liten go kille firas...4 år. Tänk så fort tiden går!! Grattis Wilmer i förskott!

Ha nu en bra kväll och njut av livet Sverige!



goddag!

hej kristina här!

Kära läsare vi har inte glömt er, absolut inte. sara är på en liten semester tripp och själv har jag och mannen hållit på att flytta till hus. Sådant tar tid men det är jättekul! Skönt med lite större och luftigare boende! Hoppas att ni har en fin sommar/semester gott folk. Vädret har ju inte varit på vår sida det senaste men jag tror att vi kommer få fint väder frampå här innan sommaren är över. Har fortfarande lite roliga saker kvar innan det är dags för hösten!

Vi ses snart, lovar! ha en bra dag Sverige!!!

RSS 2.0