Personligt hurtankervi -

Frusen nederbörd!

Godafton Kristina här!

Japp då har vintern kommit...Fast det ska vara vår. Snön föll hela dagen i dag och gräsmattan blev återigen vit. Ja hmm visserligen blev det sommartid i helgen men det verkar inte som det hjälper.

I dag blev en mycket bättre dag än väntat och fått en hel del gjort. Känns som man är lite förtjänt av att ha en myskväll och se lite film. Mysigt i snöovädret med tända ljus, en filt och lite gott att äta.

Kallt blir

varmt 

Ha en underbar torsdagskväll så ses vi snart! Kram på er Sverige!

nu är det helgen!

Godafton Kristina här!

Ja då var det helgen igen. Trevligt ska vi ha det i helgen jag och mannen! Firar ju ettårig bröllopsdag! Tänk vad tiden går fort! Så helgen blir full av överraskningar och mys! Härligt!

I dag har det blivit ännu ett träningspass. 4 km löpning fick räcka. Kroppen måste ju få vila också. Har även blivit en mysig fika på stan och ett inköp av riktigt snygga skor! Så jag är helnöjd med min fredag! Så i kväll blir det lite pizza samt självklart finalen av Let´s dance! Vem tror ni vinner? Jag vet inte riktigt...men jag tror Frank faktiskt!

Ha en riktigt fin kväll Sverige!

Kram

Beach 2011

Godkväll Sverige, Kristina här!

Ja beklagar att vi inte skrivit på ett par dagar men det har varit fullt upp. Sara och Jag ligger just nu i hårdträning! Blir för tillfället 3-4 träningspass i veckan. För min del blev det zumba och Core i kväll. Sara tränade zumba och bodypump. Tycker man känner sig riktigt duktig när man kör ett dubbelpass...Passar bra när det snart är sommar och Beach 2011.

Målet för mig är dock att få bättre kondition och bättre mag/rygg muskulatur. Det verkar som att man är på rätt väg iallafall och det är kul! Måndag blev det lite träning i form av gå och cykla. Tisdag blev det afrikanskdans och i dag Core och Zumba. Tänkte få in ett pass till denna vecka men det kanske får utebli...får se hur det blir.

Man känner sig mycket mer pigg (inte nu men), klarare i huvudet, lite mindre stressad. Allt detta är ju att föredra förstås.

I morgon kväll blir det lite andra aktiviteter. Svärmor och bonusmormor ska klippas. Det är ju egentligen lite träning även i det...för handen och armar...Hihi man kan hitta vardagsmotion i det mesta!

Hoppas att ni, kära läsare, haft en bra vecka hittills. Själv längtar jag till helgen. Då blir det kul!!

Ha en underbar kväll. Själv kommer jag nog somna i soffan till någon film. Älsklingen ser ut att redan ha slocknat i soffan...hihi

Ha det gott Sverige!

Under träning

Man får ju inte glömma att stretcha


Toppen helg!!!

Godkväll, Sara här!!

Ja då var det dags att skriva några rader. Ska även passa på att lägga ut ett collage från spelkvällen hos Sandra och Michael. En trevlig och skojig kväll. Det får vi göra om.......
                       
                       

Som Kristina skrev så var det en toppen helg. Hann med lite shopping i storstaden. Så lite nya saker kom med hem. (Bra att ha saker att slita på.) Ska även passa på att tacka min pappa för att ha fixat min bil, så den är redo för en ny vår. Dock var det någon (mamma) som hade gjort den lite "snyggare" inne i bilen. Tyvärr inte städad, men inredd. Vet dock att det är flera som ligger bakom detta och tyckte det var en jätte bra ide. Men okej det blev en riktig tjejbil.
Vet inte om det är min stil, men jag kanske vänjer mig......... eller kanske inte. För er som är nyfikna så kan jag säga att den har blivit lite mer rosa.

Ser nu framemot en ny toppenhelg.

Sverige, ha det gott så länge....





 


Härligt!

Godkväll, Kristina här!

Härligt soligt väder vi haft idag, det gillar vi!
 
Helgen var riktigt topen! Sara kom hem och vi hade riktigt trevligt. En tjejdag på stan och spelkväll med Sandra, Michael och Tobias. Mycket trevligt! Tror Sara kommer lägga ut bilder snart, det var hon som fotade! Hihi

Fortsätter med träningen. I gårkväll var det Zumba på agendan. Det var inte riktigt som jag trodde, det var roligare!
Blev faktiskt sugen på att börja dansa "riktiga" danser. Det vore spännande! Man blir glad, pigg och stolt när man klarar koreografin. Mycket trevlig känsla!

I kväll händer det...Desperate Housewives börjar för säsongen! Oj så spännande! Det blir förståss lite mys med. Trots det faktum att man tränar, vill man ju ha lite choklad!



Ha en mycket trevlig kväll Sverige!

Kram


Solsken!

Goddag, Kristina här!

Ja då lyser solen åter på vår himmel i dag underbart underbart!
Solen gör att det redan nu känns som vår. Felet är, att när man går ut, känner man att det är minusgrader fortfarande!

I dag kommer Sara och det ska bli jättekul! Kommer att se massa roligt under helgen! Toppen om det är solsken även då.

Hur har våra kära läsare det i dag då? Hoppas ni njuter av det faktum att det snart är helg! Det gör jag.

Dagens horoskop

Den kanske lite väl ljusa syn du just nu har på något speciellt tycks kunna bädda för besvikelser
Min tolkning:
ja då gäller det att inte ha alltför höga förväntningar då hihi Jo det ska man allt ha iallafall. Jag tror att allt man vill kommer att få positiv utgång så det är bara att tro på det! Ja är positiv till allt just nu!!!

 

Ha en bra dag i vårsolen Sverige!


Pizza!

Godkväll Sverige Kristina här!

Pizza till middag idag, mums! Detta är lite torsdagsmyss när det är som bäst. Trots att jag börjat träna måste man ju få unna sig lite gott då och då! Bra dag i dag, förutom att det snöat obehindrat= mindre bra! Kan inte göra mycket åt det!

Spanade in lite vårnyheter på Odahlia.com i dag. Fick lite vårkänsla där iallafall...
Hittade bla dessa godsaker för ögat
Fina örhängen

Snygg ring
Läcker väska

Resten får ni kika in på hemsidan och kolla hihi

Ha en fin torsdagskväll Sverige! kram

Mindre bra...

Godkväll, Kristina här *nysning*!

Japp, det är sant, förkyldningen har drabbat mig. den kom sent i går och tog sitt fäste i dag. Hmm inte skoj, har inte tid att vara sjuk än mindre ork.

Däremot så har jag haft många olika typer av föda i dag:
För halsen
För feber

 Mot törs

Mot hungern

Ja detta är väl inte det allra nyttigaste man kan tänka sig, det är ett som är säkert. Är man däremot förkyld så är detta bra botemedel.

Nej nu väntar soffan igen och hjärtat. Blir en liten stund till i soffan sedan sova.

Ha en fin kväll Sverige!

Helg samt trevligt besök

Godmorgon Sverige, Krristina här!

Jo tack jag tror jag är vaken. Hjärtat åkte i väg tidigt på jobb i dag och själv fick jag snooza i sängen. Underbart skönt var det. Kaffet håller på att rinna ner. Tänkte äta en god frukost och slappa lite.

I kväll får vi trevligt besök. Det blir melodifelstival och pizza. Toppen det! Ska fixa i ordning lite här så att det blir riktigt riktigt mysigt! Var på IKEA en snabbis i går och köpte ramar och lite nya kuddar, så kreativiteten är i full gång!

Har själv fått en väckningsuppgift i dag, ska väcka Sara kl 12.00 hon har jobbat natt. Så nu försöker vi vända rätt dygnet sakta men säkert.

Hoppas ni får en trevlig lördag och var rädda om er Sverige!


Dagvilsen, jo tack...

Godafton Kristina här!

Ja dagvilen är man. Själv har jag jobbat kväll två dagar och Sara jobbar natt. Vi kan inte riktigt synka oss denna veckan. Däremot så har vi planerat in fredagsens första samtal kl 07.00 i morgon. Ja, det kan verka tidigt. Sara går hem då och jag ska gå upp. Därigenom hittade vi lite tid att prata på. Dessutom har hon en till väckning fast lite tidigare...hihi

Har tagit tag i träningen i veckan. Varit i väg på två pass. Afrikansk dans (bräner ca 600 kalorier) och i dag aerobics ( bränner nog mindre vet inte riktigt). Känns skönt och kul att komma i gång igen. Nästa vecka blir det zumba och Core. Bäst är att ha någon att träna med. det gör det hela lite roligare faktiskt.




Gillar att testa nya saker så detta är toppen!!

Desstom är det ju helg i morgon nästan, fredag i allafall! Det ser vi fram emot!

Ha en god torsdagkväll Sverige!

RSS 2.0