Personligt hurtankervi -

Klockan 05.00

Godmorgon Sverige, Kristina här!

Klockan ringde kl 05.00 i morse. Tidigt för att vara lördag kan man tycka. Skulle följa med hjärtat in till jobbet. Detta för att sen ta med bilen hem. Den ska få lite kärlek och omvårdnad i dag :)
Ska bli tvättad och dammsugen inuti. Det blir nog roligt för bilen :) Bilen ska ju ut på en liten längre tur i helgen så det kan vara kul att ha den så fräsch som möjligt. Kan dock lova att det var inte många efter vägen så här tidigt. Såg ett rådjur som hade bråttom. :) Det var i stort sett allt :)

Hoppas ni får en riktigt trevlig Lördag Sverige! Ska träffa Sara i kväll och det ska bli riktigt kul (ringer dig snart Sara) Ha det gott!! Kram


Regn ute men sol i sinnet

Godafton Sverige, Kristina här!

Lite duggregn i dag. Jag är inte bitter ;) Bara för att jag skulle plantera ut våra fina solrosor :) Får bli en annan dag. I dag är det mycket som skall hinnas med. Projekt 1: Middag (fast det äter man ju alltid) däremot firar jag och hjärtat lite i kväll :) Projekt 2: En snabbis till stan då mannen går av jouren (alltid glömmer man nåt när man handlar) Projekt 3: Lägga i båten ( trailern ska besiktigas på måndag ) älsklingen jobbardå så jag får åka med den. Tur man har möjlighet till det när det kör i hop sig. Projekt 4: Hårvård, både på mig själv och en vän till.

Phu...sen är det nog kvällen och mys som sagt :) Fattar inte hur jag har hunnit jobba i alla år:) Trots allt har man ju alltid så mycket att göra. Hus, trädgård, projekt, se till att hjärtat har det bra, fixa pappersjobb, frisörjobb (bara nära och kära), umgås med vänner och familjen. Glad att jag har såpass stort umgänge med vänner. Bra vänner dessutom. Vänner man kan lita på och som alltid ställer upp. Självklart försöker jag vara så rädd om dem med som jag bara kan. Ni är värda guld. Alltid kan man hitta på något roligt, och skrattet ligger alltid nära till hands.

Nu stundar lite matfix. Får inte spräcka schemat redan. Bäst att sätta fart!

Ha en underbar dag Sverige, var rädda om varandra och era nära o kära!

www.odahlia.com , kika in jag hittade mycket snyggt i dag!!!


Dessa tycker jag var supersnygga!!!! (kanske ska ringa väninnan själv) ;)


Mysig dag!

Godafton Sverige, Kristina här!

Haft en riktigt kul och mysig dag i dag. Började med att Kristin kom hit på förmiddagen (en väninna) Vi hade lite fika först och sedan lite hårvård. Blev lite klippning på henne och ljusa slingor. Hoppas att hon blev nöjd. Efter det blev det lite lunch i form av Flygande Jacob! Mumsigt faktiskt :)

Så här på kvällskvisten blev det till att åka och handla mat. Passade på medan hjärtat var på övning. Blev oväntat mycket frukt och grönt. Har nästan fastnat för det just nu (till min stora stora förvåning).

Till helgen blir det först en tur till bästa Sara. Lite egentid med henne. Ska bli trevligt. Undrar vad hon har hittat på till oss när vi kommer ;) På söndag blir det dop i Göteborg. Trevligt!

Nu väntar lite kvällsmat och lite mys...( Japp jag köpte även i dag en liten liten godispåse...men har man tränat så får man äta) Så kör vi i allafall. Man måste unna sig av livets goda. Får bara träna ännu hårdare till veckan. Statsloppet närmar sig ju med stormsteg. Hur tänkte vi Sara?? ;)

Ha en trevlig kväll Sverige!
kram

 Kan ha blivit två påsar när jag tänker efter:)


Godmorgon!

Godmorgon, Sverige Kristina här!

Då är det dags att ta tag i en ny härlig dag. Verkar bli lite växlande sol iallafall i dag. Bättre än ingen sol alls. Ska göra lite ärenden nu på förmiddagen/eftermiddagen och i kväll blir det till att storstäda. Gott när det är klart iallafall :)

Frukosten är intagen och nu ska man bara göra sig i ordning. Kläder och smink på. Vilket också påminner mig om att fylla på i sminkförrådet...sådant går ju alltid åt.

Ha en fantastiskt fin dag Sverige! Syns snart!

Kram
 Mycket sommar i den bilden. För en som är uppvuxen på landet i allafall ;)


Ny energi

Godafton Sverige, Kristina här!!

Vill börja med att gratulera mitt hjärta på hans namnsdag i dag. :) Grattis!


Dagen har varit full av aktiviteter men framför allt har jag fått lite ny energi. Gjort lite sånt som har tagit emot att göra tidigare. Känns finfint!! :)

Har även hunnit med ett träningspass med väninnan i dag. Det blev afrodans. Statsloppet närmar sig ju med stormsteg,. Ingen ro ingen vila ;)

Pratade precis med Sara ( ett av våra många samtal på en dag) Vi kom nog på vilken tur vi har som har samma humor. Ordvitsarna haglade verkligen i kväll. Trevligt trevligt! :)

För en stund sen var jag alldeles slut. Fick dock ny energi. Så nu väntar ett avsnitt av CSI NY och mys med älsklingen. Får se om man hittar något gott snacks...:)



Ha en fin kväll/natt Sverige! Så vaknar vi alla med ett leende till en ny dag i morgon!




projektet fortskrider...

Godafton Sverige, Kristina här!

Ja mina små projekt här hemma har tagit lite fart i dag iallafall ;) Börjar gå framåt. I eftermiddag så har hjärtat mitt grjejat ännu mer i trädgården. Han gör så fint. Ska bli spännande att se hur det kommer se ut när det är färdigt.

Var och shoppade lite på ÖoB. Handlade lite förbrukningsvaror som ex. tvättmedel, duschcremer, plastpåsar, plasthandskar (bra när man färgar hår, målar mm) och lite annat smått och gott. Självklart föll ju ofrivilligt, några påsar godis ner också :)

Inhandlade i en annan affär, en present till hjärtat! Tyckte att han förtjänade en lite grej i dag. Han är så snäll.
Hoppas att han blev glad.

Har dessutom surfat runt ganska mycket i dag efter både information, jobb, recept och lite andra tips. Läst lite bloggar mm. Har ni någon favoritblogg? Tips?

Mina favoritbloggar är ganska få men naggande goda. Dessa läser jag nästan dagligen, åtminstonde flera ggr per vecka:
http://www.odahliacom.blogspot.com/
http://bjurellskan.blogg.se
http://gizzez.blogg.se
http://yasminegill.blogg.se

Har ni något mer förslag på bloggar som är: bra, intressanta, varierande, roliga och lite galna? Välkommna med förslag. Tycker det är roligt med annorlunda bloggar.

Nu blir det till att göra i ordning lite kvällsmat. Blir nog en god baugette med vitlökssmör, paprika, ost, skinka. Tilll det juice...och till "efterrätt" lite kaffe och vaniljmunk. Det tror jag kan funka för i afton.

Ha en bra kväll Sverige! kram


Måndag!

Goddag Sverige, Kristina här!

Måndagen har inneburit fljande:

* Fått frukost av min man
* Hjärtat och Svärfar har grejat lite i trädgården
* Jag åkte in till stan och fyndade ett par skor
* Sedan blev det lite lunch
* och nu senast har jag sökt lite jobb

I kväll blir det möjligen en liten promenad eller så fortsätter jag på mitt lilla projekt ;) får se hur andan faller på:)

Hur har ni det Sverige? Allt bra med er?

Jo just det, Marie Bäckström har nu gått vidare i Svensktoppen nästa!!! Hurra och Grattis!! Men fortsätt rösta på 099-10117   Vi vill ju se henne vinna!!!!


Stadsloppet 2011 forts...

Godafton, Kristina här!

Ja jag måste verkligen hålla med Sara i föregående inlägg. Hur tänkte vi??? ;) Men som sagt, vi får ta det i vår egen takt även om det är tidspress. :) Ja man kan ju inte veta i dagsläget hur fort man kommer gå/springa. Det beror ju helt och hållet på dagsformen. Om man har sovit och ätit bra. Om man är på bra humör. Om man har rätt kläder och utrustning med sig (kanske inte behöver någon utrustning men iallafall). Mycket spelar in, inte minst vädret. Vem orkar gå/springa snabbt i ösregn.

Tycker härmed Sara, att vi satsar på att vara på bra humör :) Rätt skor, rätt klädda utifall regn, kanske en liten egen vattenflaska om vi inte är törstiga precis vid vattenkontrollen. Det kan väl funka. Sedan har vi ju en utväg till om det skulle knipa ;)

Ha en fin kväll Sverige!
Kram

Stadsloppet 2011-tankar inför det!!!

Goddag, Sara här!!

HUR TÄNKER VI????? Ja, den frågan har jag ställt mig efter det vi hade anmält oss till stadsloppet 2011. Löpning en mil. Jag tycker ju inte ens om att springa. Och semester har jag med tagit för att delta. Chefens kommentar var "Åh herregud, men inga problem med semester". Okej, det får bli en utmaning för oss svägerskor att komma runt. Vi ska göra det tillsammans, så till och med anmälan gjorde vi ihop. Via telefon och framför våra datorer hjälptes vi åt och fyllde i det vi skulle i anmälan. Skickade nästan iväg samtidigt. Det svåraste med den anmälan var att vi skulle skriva vilken tid vi tror vi ska komma i mål på. Kristina var då bestämd på att vi kommer i mål, men när spelar det nån roll??? Kan jag ju inte veta idag var hennes svar. Hm, lite rätt har hon ju i det. Men vi ska göra vårt bästa och målet är som sagt att komma runt.
                

Så nu med mindre än en månad till loppet får vi ge det sista i våran tränining. Bara att kämpa och göra så gott vi kan. 

Karlstad, vi ses den 18 juni.
 
 



 

Mums!

Godafton Sverige, Kristina här!

I dag har hjärtat och svärfar varit riktigt duktiga. Fixat och donat i vår trädgård. Själv hade jag lite "innesysslor" :)

Är i skrivande stund, alldeles proppmätt! Ätit rostad potatis, paprika med hamburgare och bröd. Satt på vår lilla altan och myste. Nu får det nog blir lite dusch, sedan krypa ner i soffan och se någon bra film. Blir nog lite godis också, det är ju lördag ;)


Ha en fin kväll Sverige! Kram

Smile

Ja!!! Nu kan man äntligen få in glada leenden i inläggen sådana här! :) :) kul!

Ha en fortsatt bra dag Sverige! :)


*trall la la trall la la*

Godförmiddag Sverige, Kristina här!
*
Vaknade med ett leende på läpparna. I allafall om man ska tro mitt hjärta. Han såg mig ju först och borde veta.*hihi*
Lördag i dag. Vad göra? Hmm...ja lite trädgårdsskötsel blir det ju. Ska även starta ett eget projekt, ska bli skoj!
Sen blir det nog lördagslunch och senare lördagsmys. Blir ju hemmavid eftersom hjärtat mitt har jour.

Var i väg och shoppade med Svärmor i går.*ler* det var roligt. Fick ju passa på att ta en fredags-mys-fika också.
Tog en bild på detta men det ser ut som att den inte finns på mobilen längre...

Önskar också alla vi känner som deltar i Göteborgsvarvet i dag, LYCKA TILL! Får se om man känner lika stor entusiasm när man själv ska springa statsloppet om mindre än en månad...*ler*

 

Detta liknar nog mig då *småler* Nej vi får speeda upp träningen så vi håller ända fram eller hur Sara!?

Ha en riktigt go lördag Sverige!
Kram


Vår rosa trädgård

Godafton Sverige, Kristina här!


Avslutat afrodanspass! Trött! Såg dock på vägen in från bilen hur vacker trädgården börjar bli. Våra små äppelträd har slagit ut i blom. Färgen går såklart i rosa och vitt. Mycket fint. Om några år är de kanske lite större och bär frukt. I år får vi nog nöja oss med fin blomsterfägring.







Får lite härliga sommarkänslor!

Nu får det bli lite kvällsmat sedan sängen!
Upp med tuppen i morgon igen!

Ha en bra torsdagskväll Sverige!


Fika och snart träning

Goddag Sverige, Kristina här!

Dagen började med en liten förmiddagsfika med Kristin. Vi hann att prata mycket och fika lite gott! Var på ett ställe som heter Carli. Hemgjorda chokladpraliner och utsökt hemgjor glass. Vi gick hårt på chokladpralinerna!! Därför blir det extra bra att träna lite i kväll.






Mumsigt det ser ut eller hur?

Men som sagt nu väntar lite afrodans senare!

Ha en bra dag Sverige!

Onsdag, en trevlig dag

Godafton, Kristina här!

Dagen började, tidigt på morgonen, med lite kvalitetstid via telefon. Detta samtal var med Sara. Trevlig start på en onsdagsmorgon! Sedan vart det lite pyssel här hemma.

På eftermiddagen åkte jag och hjärtat till stan. Kikade lite i butiker (köpte en nätverkskabel) och tog en lång-fika. Skönt att bara sitta och fika, njuta och prata om diverse. Framför allt skratta. Herregud vad vi har fnissat i eftermiddag. Tror det mesta har gått att skratta till eller åt.

Detta blev till fika (tyvärr hann vi börja äta innan jag kom på att jag skulle fota):

Morotskaka och cola för min del


Kladdkaka med grädde och kaffe för Pehrs del


Ja det var en trevlig afton!

Nu väntar lite film...Sen blir det sova. Upp tidigt i morgon! Ha en fin kväll Sverige!




Lite smått och gott

Goddag Sverige, Kristina här!

Inget vidare väder idag men trots att det inte är sol ute, är det sol i sinnet!

Har pysslat lite här hemma i dag och gjort en tur till stan. Sedan har dagen gått ut på att söka efter jobb. Inte lätt att hitta något spännande, utmanande, roligt och välbetalt jobb (helst) Dessutom måste man ju ha förmågan att kunna ta det också. Finns ju många jobb som läkare, men just den utbildningen har jag inte gått. hihi
Får väl söka vidare. Någon gång måste man ju få napp. Är det någon som har några förslag så är det välkommet.

Snart kommer mitt härliga hjärta hem. Tänkte göra lite god middag. Får se vad det blir.

Hittade lite tänkvärda citat när jag surfade runt lite förut:

"Logik tar dig från A till B. Fantasi tar dig hur långt som helst" - Albert Einstein


"Det vackraste vi kan uppleva är det vi inte kan förklara" - Albert Einstein



"Kärleken är djup som havet. ju mer den ger ju mer har den kvar"- Shakespeare



"Vår herre har skapat nötterna. Men han har inte knäckt dem"- Goethe



"Man lär sig bara något av en människa man älskar" Goethe


Har lärt mig så mycket av dig älskling, speciellt om vad som är viktigt i livet!

Förresten, NU har jag och Sara anmält oss till statsloppet! Oj vad vi ska kämpa för att ta oss runt en mil! Det fixar vi!



ha en bra dag Sverige!! kram på er!

Vänner

Godmorgon Sverige, Kristina här!

Helgen är slut men det har varit en mycket trevlig helg! Träffade bästa tjejerna i Säffle! ♥


Jag, Marie, Linda och Caroline!


Linda och Caroline


Jag och Marie



Denna väska kom också med hem! Vann en tävling på www.odahlia.com 
för en tid sedan. Snygg tycker jag! Kika gärna in på sidan.
Mycket nyheter just nu!!

Här är några av mina "nya" favoriter från www.odahlia.com
Sötast till sommarens kalas

Mums! hihi
Mycket söt ring också

Ha nu en fin dag Sverige och var rädda om varann!

kram




En söndag i maj!!

Godkväll, Sara här!!

Då var det söndag igen. Veckorna bara rusar iväg och snart ska min nedräkning till semestern börja. Härliga tider vi har framför oss. Men än är det maj.....Denna helgen har jag tillbringat på jobbet. Det har varit en rolig helg att jobba, med många skratt. Inte varje gång jag tycker det, men plötsligt händer det....Helg är ändå helg på nåt vis. Men idag har jag även varit trött efter att ha titttat på Saade och gänget igår och att man skulle upp tidigt. Men det hör till att sitta upp och titta på det hela. Så när jag kom hem idag fick jag ta mig lite prinsesssömn på soffan. Så skönt. Men kul för Sverige med en tredje plats och lite Sverige var det ju i låten som vann. Så lite kan vi ta åt oss i den segern. Eller vad tycker ni???
Idag har jag även gjort min insats i samhället. Idag var det nämligen omval i västra götaland i regionsvalet. Tydligen så blev det nåt fel sist när vi röstade, så vi fick göra om det valet idag. Kändes inte som det var samma procent som röstade denna gång. Men jag har gjort det iallafall.

Ska även säga grattis till min vän Ellinor som fyller år idag. Stort grattis och många kramar till dig.

Nu ska jag njuta av söndagen som är kvar. 

Sverige, ha det gott. 

 

Fredagen den 13 e

Godafton Sverige, Kristina här!


Ja det märks att det är fredagen den 13 e idag. Inget har väl gått speciellt lysande. Försöker, i skrivande stund, att glömma detta och blicka framåt mot fredagsmyset! Så nu har jag satt in kyckling i ugnen, blir lite texmex-inspirerat. Till det lite räfflad ugnsstekt potatis och vitlökssås!

Fredagen den 13, som inträffar en till tre gånger varje år, är enligt skrock en otursdag. Det finns flera olika hypoteser varför fredagen den trettonde uppfattas så. En grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid bordet. Det kan även ha varit så att det baseras på att det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes på långfredagen. Det var även så Jesus dog på en fredag.

Ja detta kan man betänka.

Hoppas att ni alla får en fantastisk kväll med mycket fredagsmys och en underbar natt!
kram


Vårruset 2011!!

Godkväll, Sara här!!

Igår så var det "hurtbulleracet" vårruset i Vänersborg. Insåg att det var tionde gången jag skulle ställa upp på detta lopp. Och igår var det som sagt dags igen. Jag och c:a 5000 till samlades på skräcklan för att kämpa oss igenom 5km som gick igenom stan. Vi hade verkligen tur med vädret. Och in i mål kom jag springandes på en tid som var.....Hehe den behåller jag för mig själv. Men jag utnyttjade anmälningsavgiften väl...... Men sprang in i mål gjorde jag. Talar inte om när jag började springa, men målgesten är ju viktig att den blir bra. Och det blev den även i år. Nöjd över att komma runt avslutades kvällen med picknick med kollegorna. En toppenkväll. 

Dessa bilder som är nedanför har jag hämtat från www.litefm.se. Finns fler bilder att titta på bland vimmelbilderna och man ser dem tydligare. Så är ni nyfikna så gå in och kolla. Det är en tjej som heter Johanna som har tagit bilderna. 
   

Nu är det bara att ladda inför nästa lopp......


Så ska jag avsluta med att gratulera Lena till det nya tillskottet. Det blev en liten tjej. Eller liten vet jag inte om jag kan säga. Är tydligen inte så viktigt med längd och vikt. Mer viktigt är det att få veta vilken färg hon har. Och det verkar vara brun färg. Så grattis ännu en gång till fölet.  


                                        
Sverige, ha en forsatt bra vecka.
        










Små små ord...

Godafton Sverige, Kristina här!

Satt precis och funderade på ord. Vad skulle vi vara utan ord. I bland kan inte ord beskriva nog när man ska förklara nåt eller berätta hur man känner. I bland säger ord allt!

Hittade, i vårt hem, en del tänkvärt på väggarna




Solrosorna växer också så det står härliga till


Man ser ju skillnaden om man jämför för några dagar sedan

Nu blir det lite kvällsmys med mitt stora stora hjärta ♥

Ha en skön kväll Sverige!

Blommor

Goddag, Kristina här!

Tänkte visa hur fint det faktiskt har kommit upp här i mina små krukor. Gjorde iordning dessa krukor för sådd runt valborgsmässoafton. Nu börjar det ta sig...


Detta kommer bli fina solrosor


Detta ska bli vackra små blå blommor

Nej nu väntar Zumbapass!!!
Ha det gott Sverige så länge! ♥

Härliga lördag!

Godmorgon Sverige, Kristina här!

Lördag morgon och jag blir väckt av Sara via telefon. Trevligt sätt att börja dagen på. Solen skiner och det är förhållandevis varmt. Älsklingen jobbar och jag bloggar hihi

Måste börja med att tacka min väninna Anna för väldigt trevlig "fika" igår. Vi hade lite lyxfredag och firade att vi tränat hårt och duktigt under veckan. Faktum är att det var först i går vi båda märkte att träningen börjar ge resultat. Det är ju alltid värt att fira.

Det blev en fantastiskt god ceasarsallad på Fontana di Trevi och ett glas vitt från sicilien. Mums för hårt tränande kvinnor hihi

På kvällen blev det lite soffmys med hjärtat. En riktigt bra fredag alltså!

Får nog kanske bli något grillat i kväll eller så köper vi med något. Ska in och storhandla efter avslutat jobb.
Gott att ha det fixat innan nästa vecka!

Önskar er en trevlig Lördag Sverige och avslutar med ett litet ordspråk på vägen:

”Den som sätter högt värde på sina vänner är ofta själv guld värd.” Majorie Holmes


Ha en fin dag som sagt och var rädda om era vänner Sverige!

Klänningar

Godafton Sverige, Kristina här!

Då har man avklarat veckans sista träningspass, afrodans. Mycket nöjd med prestationen i dag.


Passade på att köpa lite fina klänningar online innan jag åkte förut. Att ha till våren/sommarens kalas och events.

Tänkte visa mina inköp (hoppas att de passar också) hihi
Detta är den ena klänningen i korall färg, snygg med svarta skor till
 Den andra ser ut så här. Lite ljusare rosa i chiffon

Så nu väntar jag bara på att paketet ska trilla in i lådan och så får vi prova och se!

Ha en fin kväll Sverige, nu blir det soffmys med hjärtat♥
Kram

Torsdag morgon!

Godmorgon Sverige, Kristina här!

Oj vad tidigt jag var uppe i morse. Härligt att ha hela dagen framför sig. Har pysslat lite här hemma på morgonen och snart väntar jag fikabesök. Ska även utföra en liten klippning! Det är nog det absolut roligaste som finns tycker jag. Att klippa och forma samt se slutresultatet. Oftast blir det till belåtenhet. Hoppas på det även idag.

I gårkväll vart det Zumbapass på kvällen. Mycket trevligt inslag faktiskt. Lite svåra och röriga rörelser i går men det löste sig till slut.

Dagens horoskop: Du tycks oförmodat kunna träffa på en bekant som har ett och annat intressant att förtälja.
Min tolkning: Ja jag får ju fika/klippbesök...hoppas Maria har något intressant och spänande att berätta då.

Tänkte även berätta att det går att rösta på min kompis Marie Bäckström. Hon tävlar i Svensktoppen nästa med låten "sång till dig" Ring 099-10117 och rösta. Kostar bara 0.80 öre så det är inte ens dyrt. Jag har röstat, gör det ni med. Det är hon värd!

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3147&grupp=5037 
Via denna länk kan ni gå in och lyssna på henne! Mysig låt tycker jag!

Ha nu en fin dag Sverige! Hörs/ses snart!

 Marie

Prinsess of the moon

Goddag Sverige, Kristina här!

Morgonen och förmiddagens administrativa och fysiska övningar är till ända. Nu en lite paus innan kvällens aktiviteter. Morgonen bestod i pappersarbete, surfande och tvätt/disk självfallet. Hann även med att veckostäda grundligt! Härligt!

Har förberett middagen nu som blev en klassisk svensk favorit: Köttfärssås och spagetti! Väntar på att hjärtat ska komma hem nu från jobbet så ska det smaka gott med mat.

I eftermiddag kväll blir det lite fika på stan och ett pass Zumba!! (fortfarande trött sen i går men på det igen bara)
Tänkte klä upp mig lite inför fikat med ett av mina nya halsband jag fick av Caroline "Prinsess of the moon" heter halsbandet och kommer från Ollie Bee.

Visst är det snyggt?! Finns för er andra att köpa på www.odahlia.com

Nej nu ska jag snart sluta uppta er tid och avsluta med att säga trevlig eftermiddag!
Sverige ha det gott!

Kvällen!

Godafton Sverige, Kristina här!

Ja då var man hemma från ett pass afrikanskdans. Härligt jobbigt och alldeles alldeles underbart! hihi
Man börjar ju alltid med lite uppvärmning...för att övergå till mer tempo. I dag började det med ett ofantligt tempo,efter 20 min fick jag och min väninna, knappt luft. Vi härdade ut och minuten efter var det en kort kort vattenpaus. Vår instruktör säger sen :- Ja då kör vi! Nu ökar vi tempot!! Eller hur? Svaret på den frågan var glasklar...JA!!! Vad ska man säga..."nej nu känner vi att det är lite för jobbigt, lite svettigt och vi orkar inte mer." Nej det är bara att härda ut och det är faktiskt väldigt roligt. Man känner sig stolt att man klarar mer än man tror. Konditionen är nog inte sååå dålig ändå!

Nu på kvällskvisten blev det lite Focaccia och brieost, samt lufttorkad skinka. Gott gott! Får nog bli till att slötitta på någon film resten av kvällen. I morgon är det upp med tuppen!

Ha en fin kväll Sverige, var ni än är!
kram

Tisdag=snö?

Goddag Sverige, Kristina här!

Jo nu är det fastställt. Det är maj och det har snöat här i dag. Herregud. Vem hade vinterjackan framme? Inte jag i allafall. Blev till att ta på en varm tröja under vårjackan. Hmm undrar om de har beslutsångest på vädret där uppe. Vår-sol/ vinter-snö. Ja vi får se om det övergår i jumma vårvindar igen.

I går blev mamma grattad som fyllde år. Mycket god mat och fina presenter!! Roligt att köpa presenter som mottagaren blir gald utav. Nästan roligare att ge än att få.

I kväll ska det bli lite Afrikansk dans, det ska bli skoj! Ska försöka få fart på mig själv nu efter alla kalas!

Ha en bra dag Sverige!!
Kram

RSS 2.0