Personligt hurtankervi -

Kate och William!

Hej igen Sverige!

Har varit ute och planterat lite i sommarvärmen. Det blev lite solrosor och lite blåa blommor (minns inte namnet och har slängt påsen) hihi Hoppas jag gjorde rätt. Har inte direkt gröna fingrar!


Måste säga, med handen på hjärtat, att jag personligen tycker Kates klänning var mycket finare än vår Victorias...Kanske för att jag gillar spets och lite detaljer på. Tycker även att utsläppt hår kan vara väldigt fint på rätt person. Kate kunde verkligen ha det och se hur tjusig ut som helst.



Självklart är det inte något fel på denna heller, mycket elegant men pricken över i fattas tycker jag personligen. Den kändes inte så personlig...

Ha det bra nu och var rädda om er i kväll, ni som står nära eld eller fyrverkerier.
Kram Sverige!

Valborg!

Godmorgon, Kristina här!

Ja då är det valborgsmässoafton i dag! Ni har väl inte glömt deklarera också? Ska göra det lite senare jag. Mycket att komma i håg nu för tiden hihi
Sitter och bloggar och hjärtat är ute och jobbar. Väntar in Karro lite senare i dag. Mycket trevligt! Vädret ser ut att bli mycket lyckat även denna helg. Tror nog att det kommer hålla i sig under en längre tid. Det gäller att vara optimist hihi

Lovade ju lite mer bilder, här kommer det!



Här var det dags för kalas nr 3 med mina svärföräldrar, Sara (svägerska) mamma och margareta. Självklart också hjärtat!



Här kommer gästerna


Det blev en liten trerätters även denna afton

Fick även denna afton många fina presenter

I torsdags kom Karro på besök, mycket trevligt. Kommer även som sagt i eftermiddag
Hann även med att plåta en bild på oss två tillsammans


Har självfallet fler bilder från alla kalas och fest men det som händer i byn stannar i byn hihi

Ha en fin valborgshelg alla nära och kära och goa läsare!
Kram Sverige!

Så har man blivit äldre!

Godkväll Kristina här!

Vill börja med att tacka alla som gjorde min födelsedag så trevlig och minnesvärd! Tack!!
Ja man har alltså fyllt 30...(kommer alltid vara 29+ dock) I samband med att det också vart påsk så firades det i dagarna tre!

Tänkte bjuda på ett axplock av bilder

Mitt hjärta och jag ganska sent på kvällen/natten
  

Svägerskan och jag när vi åt buffé


Den goda tårtan (jag fick naturligtvis börja) hihi


Tårtan smakade jättebra!


 
Min kusin Carl-Fredrik och jag 

Ja detta var ett axplock tills kamerabatteriet sa upp sig tillfälligt! Återkommer med mer smått o gott längre fram!

Ha en fin torsdagskväll Sverige!
 

Glad påsk!!!!

                                          Glad påsk önskar Sara och Kristina!!


                         

                         
                                 
                                 

Sverige, ta det lugnt i trafiken och ha en underbar påskhelg!!  

(de översta korten har jag lånat av en vän, häftiga tycker jag)                            

Lite vårbilder!

Godkväll, Sara här!!!

Ja det är våren, ja det är våren som har kommit igen och med den kärleken.........

Här kommer det lite vårbilder som är tagna idag. Den med såpbubblorna kämpade vi väl med. Vilka som är vi är jag och tjejerna Gavelin.











Visst är det en härlig tid vi har nu.  Så pass på och njut....

Sverige, ha en toppen kväll.

Sugen på middag

Goddag Sverige, Kristina här!

Som många andra så har även jag "vårstädat" i dag. Äntligen så blev det gjort. Bara lite tvätt och annat smått och gott kvar. Skönt!!

Funderar på middagsmat...Tror att det blir torsk i ugn samt ris och någon god sallad. Hoppas hjärtat mitt kommer hem från jobbet snart för nu börjar magen kurra rejält. Hoppas att det finns en stor stor godispåse med hem också hihi.

Tror egentligen inte att det spelar någon roll om man säger att man aldrig ska äta godis igen (detta efter att ha ätit så mycket att man mår dåligt) så nog blir man sugen efter ett par dagar igen. Har ni något favvo godis?
Mina är många...ska se om jag kan illustrera detta med bilder...håll i er!

Lösgodis så klart

Schweizernöt

Mums


Ahlgrens bilar så klart


Och mycket mer

Nej nu ska jag förbereda middag! Ha en trevlig dag alla!

Kram

Morgonstund har guld i mund

Godmorgon Sverige, Kristina här!

Ja i dag var jag verkligen uppe i ottan, 05.15 ringde klockan. Skulle köra in min man till jobbet för att själv kunna ha bilen under dagen. Det som är bra med att vara uppe sååå tidigt är att man får mycket, mycket gjort.

Vilket härligt väder vi har haft den senaste tiden. Underbart. Har satt upp nya fräscha vårgardiner och pysslat lite. Känns skönt att det inte blir så mörkt på kvällarna också.

I kväll vätar ett dubbelpass av träning, Core och zumba. Har träningsvärk sedan sista passet men det är bara på det igen. Kanske blir mjukare under kvällen.

ha en riktigt fin dag Sverige och njut av vårvärmen

Är våren här nu?

Godeftermiddag, Kristina här!

Överallt är det nu våriga pasteller i skyltfönstren, butikerna har plockat fram påskpynt och solen lyser.
Har våren kommit eller har vi missat nåt? Ska nu åka i väg och träna men måste först redan ut detta!

Vad krävs teoretiskt för att vi ska kunna kalla denna nutid vår?

SMHI definierar meteorologiskt vår som när dygnsmedeltemperaturen är stigande och över noll grader i minst sju dygn i följd, förutsatt att dessa infaller efter den 15 februari. Denna definition gäller dock enbart i Sverige, då årstiderna inte ser likadana ut i andra delar av världen. Någon internationell meteorologisk definition av vår finns därför heller inte. Enligt kalenderindelningen av året börjar våren i Sverige den 1 mars, oavsett väder.

Ankomsten av vissa flyttfåglar och blommande örter brukar av många anses som tecken på att våren har kommit. I Sverige är sädesärla ett typiskt exempel på ett sådant vårtecken. Andra vanliga saker som anses som vårtecken är islossning och att snön som fallit under vintern smälter, vilket ibland kan utlösa vårfloder. Pollenallergi, särskilt från björk och andra lövträd, kan vara ett besvär för en del människor på våren.

Vårens normala ankomst enligt SMHI:s definition:

  • Malmö, 22 februari
  • Stockholm, 16 mars
  • Östersund, 11 april
  • Kiruna, 1 maj

Ja så för oss i Värmland så innebär väl detta å en höft, att våren kommer runt den 11-16 mars...Några dagar kvar...hihi men det är på G iallafall det är ju det viktigaste. Ett säkert vårtecken för mig är at ytterdörren står på vid gavel och det är inte kallare för det inne.

Hittade lite fina vårnyheter på www.odahlia.com Gå in och kolla själva, mycket fint! Ha en bra torsdagskväll Sverige!

 





Hemska bacill!!!

Godkväll, Sara här!!!

Ja ibland blir det inte som man tror. Angående förra inlägget med att jag hade jobbångest. Det var nog ett aprilskämt mot mig själv. Natten till lördag kom en bacill på besök och vräkte sig över min kropp. Vi hade en liten brottningsmatch och det slutade med att bacillen vann. Jag blev helt utslagen. Så helgen har gått till att bli av med denna hemska figur och återställa mig efter brottningsmatchen. Så här har jag knaprat alvedon och sprutat nässpray. Druckit massvis med kolsyrat vatten. Det river så gott i halsen med kolsyran. Så idag har jag mått hyfsat. Nån dag till så är bacillen helt borta hoppas jag. Har inte tid med att ha denna hemska figur på besök...... 

                                                    
                                    Så här såg bacillen ut. Hemsk va???????

                                   Och jag kände mig som ankan gör på bilden.  


                                        
Sverige, krya på er som ligger hemma och är sjuka.

           



Fredagsmys= Jobbångest

Godkväll, Sara här!!

Då sitter jag i soffan och njuter av att det är helg. Nej nu ljuger jag. Och det får jag, för idag är det 1 april. Jag har jobbångest. Sådant som folk har på söndagar som jobbar rak vecka. Men att ha det på en fredag måste vara värre tror jag......Det känns som alla andra är lediga och man är den enda i världen som ska upp och jobba på lördagen. Men så är det ju inte. Vi är många som ska hålla samhället igång även på helgen. Så kämpa på till alla er som också ska jobba helg.

Nu till något annat. Har träffat på självaste vinnaren av lets dance, Jessica Andersson. Om det är någon som har glömt vem det var som vann. Hon hade hittat till samma gym som jag tränar på. Hon skulle testa på zumba. Så där kämpade vi en hel timme med att skaka rumpa m.m. Och kämpa det gjorde vi. I omklädningsrummet var det sedan letande efter penna för att det var en där som ville ha hennes autograf. Tur hade jag en i väskan som jag kunde låna ut. Så där gjorde jag någons brorsbarn glad som skulle få denna lapp. 

Det var lite från mig. Ska återgå till fredagsmyset=dagenförejobbångest

Sverige, ha en bra helg....... 

 


  


RSS 2.0