Personligt hurtankervi -

Plötligt blir det så fel......

Hejsan, Sara här!!!

Då har man gjort det.... Jag trodde verkligen killen hörde lite dåligt, men hade så fel..... Okej jag ska berätta från början. Skulle snabbt in till stan för att göra några ärenden. Parkerade bilen i ett parkeringshus. Skulle lite snabbt och smidigt betala parkeringsavgiften. Var lite trött efter veckans arbete och det var då han dök upp. Killen som jag trodde hörde lite dåligt. Han kom fram till mig och med hela sitt kroppspråk talade han om för mig att han ville växla sin sedel till mynt utan att öppna munnen. Det var då jag tog i från fötterna och pratade så högt jag kunde och så tydligt med för den delen. Tänkte att hör han inte kanske han kan läsa på läpparna. Då börjar denna kille att skratta och pekade på sin kind. Då såg jag vad som var problemet. Han hade antagligen varit hos tandläkaren och dragit en visdomstand eller nåt i den stilen. Varav han inte kunde prata. Han hörde inte alls så dåligt som jag trodde från början. Åh vad pinsamt jag tyckte det blev. Dök ner i plånboken och fick fram lite mynt som han fick växla. Han tackade med att göra tummen upp och jag vinkade tillbaka lite genant. Så du kille som känner igen dig i detta. Förlåt för mitt bemötande och hoppas du mår bättre.
Så kan det gå när man är lite trött och inte tänker före man handlar......


Sverige, hoppas ni kommit ihåg och ändra era klockor.

       

Mycket humor och lite trött

Godkväll, Kristina här!

Ja... vad ska man säga om dagen?
1. Väldigt lärorik
2. Väldigt spännande
3. Väldigt mycket humor och skratt
4. Väldigt trött

Bra summering tycker jag :)
Vill även passa på att tacka Svärfar för hjälpen i går morse :)
Japp...jag missade bussen med någon ynka, futtig och irriterande minut. Bra att kunna ringa på lite assistans :)

Så hur ser då kvällen ut?
1. Göra i ordning mat
2. Kanske färga håret (beroende på hur lång tid ovanstående tar)
3. Förmodligen prata med min svägerska...(bara 3e gången i dag) :)
4. Slappa med hjärtat framför serien "Revenge"
5. Sova gott och vakna till en spännande och lärorik fredag! I morgon händer det grejer!! :)


Så vart ni än befinner er kära läsare...Ha en underbar afton!
Ciao! :)


Vad blir det?

Godkväll Sverige, Kristina här!

Lyckad dag på jobbet, riktigt roligt. När jag kom hem gav jag mig rakt in i mitt lilla växthus. Det är inte stort...Det får plats på fönsterbrädan. Ska bli kul att se vad som kommer upp. Jag vet ju! :)



Den som väntar på något gott...:)

Nu blir det lite näthandel :) Efter det göra lite god middag till hjärtat, och sedan blir det att bosätta sig i soffan resterande timmar i kväll!

Ha en fin kväll och njut av att vi haft så gott väder i dag!


Helg mitt i veckan!

Hejsan, Sara här!!!

Har haft två lediga dagar så här i mitt i veckan. Känns som det har varit lite helg och det har varit helt underbart. Igår var jag på tjejmiddag. Super trevligt och vi blev bjudna på god mat. Det var mat som var inspirerad ifrån indien. Jättegod mat och jag var smart som tog receptet. Nu ska jag bara försöka göra det själv nån dag. Sedan blev det efterrätt och en kaffelatte framför brasan. Visst låter det som en mysig och trevlig kväll. En lite shoppingrunda har det hunnits med också under dessa dagar, men hittade inget jag ville ha. Har även tränat lite grann och slappat i soffan med en bra bok. Ja helt enkelt två lyckade dagar.

Till den riktiga helgen blir det nya äventyr hoppas jag på.

Sverige, ha det gott!!!
 
 

Trevlig dag på jobbet och nya grejer som "flyttat" in

Godkväll, Kristina här!

Mycket trevlig dag på jobbet. Trivs som fisken i vatten :)
Många trevliga kollegor och massor med nytt att sätta tänderna i.

Den lilla fritid som har funnits har gått åt till lite shopping och mys med hjärtat mitt.



Laddade hem appen wrapp för ett tag sen. Man skickar då gratis presentkort till varandra. Claes Ohlsson sponsrade med lite till denna väckarklocka med projektor. Dvs man kan se vad tiden är i taket eller på väggen i ett mörkt rum. Väldigt bra! :)



Ett litet växthus har det också inhandlats. Till hörande fröer. Bestämde att det skulle drivas upp bla aster, pelargon, och solrosor. Spännande! :)

Inhandlade också lite hudvårdsprodukter. Väldigt bra grejer för den som har lite känslig hud.
Blev dagcreme, nattcreme och rengörning samt ansiktsvatten.

Ha en go kväll allihop!

Katastrof!!!

Hejsan, Sara här!!!

Idag hände det...... Plötsligt gick akutlarmet på jobbet. Ja kanske inte det riktiga så man måste börja springa. Utan det som går från mun till mun att nåt hemskt hade hänt och åtgärd måste göras på en gång. Och det gjordes fina insatser som ett samtal till chefen och snabb beredskap hur vi skulle lösa problemet. Det stora problemet var....... muggarna i personalrummet var spårlöst försvunna. Hyllan som muggarna brukar stå i gapade tomt. Hur skulle vi nu kunna dricka vårat efterlängtade kaffe. Just den muggen som är den bästa på hela dagen. Den man längtar efter från det man startar jobbet. Kaffet man helt enkelt inte kan missa. Just det kaffet höll på att utebli för vi inte fann muggarna. Frågan var bara. Vart var muggarna??? Tillslut fann vi dem....... 

Nu hade tydligen en vänlig själ. Vet inte vem det är. Men denna person hade plockat ur diskmaskinen. Toppen bra att det blev gjort..... Men hade tydligen inte koll på vilket skåp muggarna skulle stå i, utan valt ett helt annat. 
Ett som aldrig används. Där i det skåpet uppenbarades muggarna när det öppnades. Där stod de i sina olika former och färger. Några mer slitna än andra. Men ändå så efterlängtade. Katastrofen var bortglömd och alla fick sitt efterlängtade kaffe.

Denna någon, gör aldrig om det igen. Alltså det att gömma muggarna i ett annat skåp.

 

Sverige, ha en bra dag.



RSS 2.0