Personligt hurtankervi -

Bond, James Bond!

Godkväll, Kristina här, en sliten Kristina!

Ja varför då tänker ni...hmmm...ja förutom att jag varit trött hela helgen så vart det jobb idag och när jag kom hem så klippte jag färdigt gräset. Hade halva kvar sedan i fredags...det var ju sååå varmt då att jag inte orkade. Men nu är det färdigt. För att ge en fullständig bild av hur jag känner mig i skrivande stund..."What ever is left of me, Im yours". Citat James Bond, från Casino Royale. Så när hjärtat kommer hem så är det som är kvar av mig hans. Jag kommer i allafall försöka göra middag och greja lite till samt ringa Sara, sen är det kvällen ;) I morgon vaknar jag utvilad och är på g igen!

Ha en skön kväll alla!
Kram

Varmt & gott och snälla vänner!

Godeftermiddag, Kristina här!

Hoppas ni har det uuuuunderbart i det fina vädret! Själv har jag faktist haft en riktgit bra vecka!

I går eftermiddag/kväll fick jag lite varuprover av en snäll vän, Tack M!

Så nu har jag lite att plocka med :) Lite dålig bildkvalitet men men ;) Trevligt med generösa vänner!

I går kväll åt jag och älsklingen också "middag" ute i det gröna alldeles vid Vänerns strand, gött som bara den!


Härliga dagar nu när det är så varmt, hoppas det håller i sig!
Trevlig kväll alla!

17 grader!

Godeftermiddag alla, Kristina här!

Gud vad gott väder, trots att det inte varit sol hela tiden. 17 grader! Tänk känslan man får när man upptäcker att man inte fryser så bedrövligt om lilla näsan. Ahhh längtar såå efter sommaren!

 

När man ser bilder av detta slag kan man inte annat än läääängta!

Ha en fin lördagskväll allihop! Kram :)

Ett litet tag sedan...

Hej och godkväll alla, Kristina här!

Nu var det ett par dagar sedan jag och Sara skrev något. Men vi lever (iskrivande stund) ;)
Mycket jobb, sena kvällar, träning och annat som upptagit vår tid.

Har trots detta även hunnit njuta lite av det, bitvis, vackra vädret. Hmmm...tänker ni, har det inte bara regnat? Nej då sol i hjärtat och sol i sinnet iallafall.

Skönt är det dock att det är fredag och helg. Mänga kanske har varit lediga i dag, eftersom det är en "klämdag". Inte vi (jag och hjärtat). Då är det extra skönt med helg nu. Får bli lite god mat, Lets dance och ev någon film i kväll. Bara softa och mysa. Behövs i bland. Kanske man skulle ha en röd dag som heter Mysdagen? Hmmm...varför inte?! :)

Får nog kolla upp det med de som bestämmer! :)

Ha en fin fredagskväll och på återseende!

Och nu blir det reklam......

Hejsan, Sara här!!!

Nu blir det reklam för företaget SL Equine Massage. Är ni hästägare och hästen behöver massage. Tveka inte, utan ring och beställ tid till eran häst. Det är den värd...... 
Sofia är diplomerad hästmassör och utgår från Trollhättan för att komma till just din häst. 
   



Sverige, ge er häst lite lyx i vardagen......

Friskvårdsdag!

Godeftermiddag, Kristina här!


Har haft en friskvårdsdag med jobbet i dag. Hej och hå vad vi har varit ute. Gott att komma ut och få lite luft. Tipsprommenad, discogolf, yoga samt väldigt smarrig grillning! En trevlig dag helt enkelt.

Lite trött just nu men det ordnar upp sig i kväll. Lite gott att äta och dricka samt lite bra film. Det blir nog vad man orkar med :)

Ha en underbar kväll allihop och tänk på friskvården, viktiga saker i ens liv!

Vårruset 2012!!!

Hejsan, Sara här!!!

Här kommer den lovade resumen från gårdagen.

Vaknade mitt i natten av att det regnade. Och där låg jag och funderade på vart mina regnkläder kunde vara och detta med fikat. Vi kan ju inte fika ute om det regnar. Är ju inte mysigt alls. Men, men kunde inte lösa problemet just då så jag somnade om. Upp kl 6 för att göra sig ordning för jobbet. Och vädret var hemskt. Det regnade jätte mycket. Sedan hem efter jobbet för att göra sig ordning för loppet. Hittade mina regnkläder så då var ett problem löst. Halv sex blev jag hämtad av Sofia för att åka till byn Vänersborg. Det var lite bilköer för att ta sig till denna stad, men vi hann. Men regnet ville inte ge sig. 

Strax efter halv sju var det dags för uppvärmning. Då hände nåt med vädret. Regnet slutade och genast kändes det lättare allting. Då gick starskottet. Det där med att det kändes lättare försvann. Nu hade jag 5 km framför mig. Funderade på vad jag gjorde där. Tycker ju att springa är ganska så trist. Men runt skulle jag komma om jag så skulle gå. Började med att gå, men sedan hände det nåt. Benen ville helt plötsligt börja springa och det kändes inte alls så tungt som det brukar. Dock är det lite flaskhalsar på banan som jag fastnade i så där fick man gå. Likaså hamnade en farbror av nån anledning i loppet. Han hade nog inte tänkt sig att det skulle komma en massa tjejer omkring honom på hans dagliga promenad. Undra om han var nöjd?? Till mål kom jag tillslut med glada tillrop från publiken. Och på en mycket bättre tid än förra året. Så då kan man väl vara nöjd. 

Och fikat kunde vi ta ute i gröngräset.( vi fixade en backup plan om det hade fortsatt att regna) 
Det blev en mysigt avslut på vårruset 2012.

  

Sveriges tjejer, kämpa på ni som har loppet kvar.


Heja svägerskan!

Godkväll, Kristina här!

Ja Sara får i år dra lasset i familjen. Dvs hon får stå för spring/gå tävlingarna i år. :)
Jag ska heja på dig hela dagen i morgon inombords Sara!! HEJAHEJA!
Vet att du kommer göra ditt allra bästa och få en toppentid! Tänk på stadsloppet i fjol om det går trögt. För en vältränad tjej som dig så är detta knappast någon match!

HEJA!!!!!!! :)

Tjo vad det var livat i holken!!!!

Hejsan, Sara här!!

I helgen fick jag reda på att man kan följa en talgoxe innifrån holken från en web camera. Det blir som programmet big brother, fast med en fågel. Dock är det inte så händelserikt just nu. Men det ligger fyra ägg i boet. Blir nog mer livat när dessa ägg har kläckts. Ibland ser man mamman ligga och ruva på sina ägg. Nu när jag kikade in var det bara äggen där. Och de äggen kan man ju inte sitta och titta på hela dagen så jag får gå in ikväll igen och se om mamman kommit tillbaka. Lite spännande är det ju. Dock undrar jag vart pappans ansvar har tagit vägen........ Han syns liksom inte till. Men har ni lite tråkigt så gå in och kika. Adressen är www.ttela.se och sedan tryck på rutan där det står kvitter. Så kommer ni till holken. Det är som sagt som big brother fast lugnare........

I morgon ska det bli vårruset för min del. Så återkommer med resume från den.

Sverige, ha det gött!!!



Försmak på sommaren!!

Hejsan, Sara här!!!

Äntligen har solen vågat sig fram. Och med det så kommer grillarna fram och det grillas överallt. Och jag har inte varit sämre jag. Har skaffat en bordsgrill så jag kan grilla på balkongen. Och det fungerade superbra.


Här ligger kycklingen, champinjoner och tomater och gottar till sig.

Och med grillningen så ifann sig känslan om att sommaren närmar sig och därmed semestern. Så då var jag ju bara tvungen att äta lite glass med. Hade en riktigt go topping på också. Det var bara första doppet i sjön som saknades, men det får vänta. Ja, maj brukar vara en försmak på sommaren, så man får passa på att njuta av en härlig tid.

Hittade även denna bild som hade lite sommarkänsla.  




Sverige, nu hoppas vi på en varm månad.  




1 Maj och shopping DeLuxe

Goddag alla, Kristina här!

1 Maj i dag och solen lyser så perfekt så. Kan bli en liten promenda senare. Hjärtat mitt jobbar och jag är ledig. Tog en liten liten sovmorgon och har väl egentligen inga direkta planer för dagen. Ladda batterierna inför del 2 av veckan och bara ha det gott!

Började dock dagen med att göra det jag verkligen gillar...Shoppa! Online men ändå! :) Hittade lite blandat till både mig och hjärtat. Roligt att köpa till någon annan också samt att jag vet att hjärtat, i det fallet verkligen uppskattar det.

Litet axplock av dagens shopping
En liten trevlig tunika
 En randig tröja/kavaj (köpte inte shortsen)

 En t-shirt från Emporio Armani till min man. Bara det bästa är gott nog åt honom.

Fick också pengar i födelsedagspresent från min mor, en väska var det sagt att jag skulle inhandla.
Denna Clutch från Gucci blev det.

Väldigt nöjd med det valet. Kommer jag att bära på bla ett bröllop i sommar.

Nu go vänner ska jag fixa lite tills mannen min kommer hem. Blir lite tacomys i kväll.
Ha en fin dag allesammans, kram

RSS 2.0