Personligt

Måndag och snö del II

Hej igen, Kristina här!

Ja då har man fått ordning på grejerna igen. Vi har gjort lite grupparbete och nu väntar den roliga delen av dagen. Ska träffa Anna snart och kolla det sista inför min out-fit på bröllopet. Det ska fixas smink, och lite annat. Ska bli så kul eftersom Anna är lite av en expert på området. Det hon inte kan om sånt finns det ingen annan som kan heller...:)

Det snöar spom bara den nu och det är verkligen inte alls roligt längre. Vill ha vår eller nåt!? Får försöka gräva fram bilen här på parkeringen om en stund. Alla plogar härs och tvärs och rätt som det är har man en stor snövall bakom sig och tar sig inte ut. De måste ju fatta att man vill därifrån någon gång eller? :)

Nu är äntligen OS slut och man kan koncentrera sig på annat än sport. Det var ju väldigt kul att vi fick en bronsmedalj på 5-milen i går. Grattis Johan! Saken är den att jag faktiskt kommer att sakna OS. Det var lite spännande att se fram emot en gren och att sedan heja på Sverige! Kanske får ta och bli intresserad av någon sport som går ofta på Tv, hockey eller fotboll...Nja...gillar ju skidor bäst har jag kommit på. Vintersport över lag är lite charmigt att se. Nästa stora vintergrej är väl Vasaloppet..? Någon som vet vilken dag det är?

Så i dag blir det alltså shopping, fika och sedan blir det nog att packa upp, tvätta samt försöka slappa lite efter en väldigt trevlig men intensiv helg!

Ha en riktigt bra dag Sverige!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0