Personligt hurtankervi -

Hjortmossen here I come!!!!

Godkväll, Sara här!!!

Då har man landat i soffan och slötittar på tv. Snart dags att krama kudden. Man ska ju tydligen upp tidigt i morgon med. Ni som trodde att Kristina ringde och väckte mig, kan jag meddela att jag redan var i full fart. Men tanken var god och jag fick ett sms som gjorde mig glad istället. Imorgon skulle jag egentligen vara ledig, men i morgon är det utvecklingsdag. Vad vi ska utvecklas i vet jag inte helt klart och heller inte riktigt vart vi ska heller? Men det ger sig..... Gillar chefens inbjudan till denna dag. Vi ses på hjortmossen vid det gamla sjukhuset. Kan säga er att det säger mig ingenting. Så ser ni någon som åker runt och letar efter ett gammalt sjukhus kan ni väl hjälpa mig. Har en grå renault......så vet ni. Och till kollegorna, kommer jag inte så sitter jag på ritz cafe för det vet jag vart det är på hjortmossen.

Nog om det. Ikväll tycker jag själv att jag har varit lite modig. Gav mig på att testa två nya träningspass. Det ena var dansareobics. Roligare än vad jag trodde. Sedan var det cx worx. Ett kort och kraftfullt pass som stärker och formar kroppen. Detta träningspass förbättrar hållningen,och få en att springa snabbare, lyfta tyngre och kasta längre. Detta alltså enligt reklamen. Kruxet med reklamen att det står inte hur många gånger som krävs för att kunna klara detta. Återstår att se...... Just nu känns det inte som jag kan springa snabbare, lyfta tyngre och kasta längre.....Förhoppningsvis kommer jag ur sängen i morgon utan träningsvärk.

Sverige, sov gott.

  



 

Godmorgon!

Godmorgon Sverige, Kristina här!

Uppe med den välbekanta tuupen idag :) klockan är 08.15 i skrivande stund. Har redan hunnit köra hjärtat till jobbet och storhandlat! Gott! :) Skönt att slippa långa köer!

I går hade vi värsta tv-kvällen. Först halv åtta hos mig, sedan Robinsson, och sist men inte minst Hollywoodfruar! Åhh vad jag skrattade, skön hon är Gunilla Persson! Bjuder på sig själv och försöker verkligen! :)

Ska snart ringa och väcka Sara tror jag! Då blir hon glad ;)

Ha en fin dag Sverige, kram!


Finfin Lördag!

Godförmiddag Sverige, Kristina här!

Hoppas att ni hade en bra Fredag! Det hade vi! :) Varmt och skönt vart det ute. Fixade lite hemma och sen blev det fika på stan med Elin! Väldigt trevligt, tack gumman! Köpte också likadana byxor :) Får väl se till att inte ha dem samtidigt! Islatte och chokladboll blev fikan. Supergott! Älskar ju latte så jag var lite skeptisk , men ville prova den med is också. Liten gnutta vanilj i med. Väldigt gott, nya favorit! :)


I dag tror jag närmare bestämt att jag ska överraska mitt hjärta med lite gott i kväll! Får se vad det blir! Tror allt att det blir en finfin Lördag också!


Trevlig dag Sverige!

Härliga Fredag!

Godmiddag Sverige, Kristina här!

Soligt och gott ute! Till råga på allt är det fredag = helg! Skönt det!
Ska in till stan senare i eftermiddag och träffa en väninna jag inte sett på hela sommaren. Ska bli urkul! :) Blir nog en fika skulle jag tro och babbla lite :) Det är alltid kul det!

I kväll får det bli lite fredagsmys med bästa hjärtat mitt! Det ser jag också fram emot. Så mycket att se fram emot så det kan ni aaaldrig tro! :)

Förresten en annan härlig höstnyhet från Odahlia
http://www.odahlia.com/nyheter/ady-ring-bracelet kolla gärna in

ha en fin dag goa Sverige!
kram

Hallihallå!

Godmorgon Sverige, Kristina här!

Grå morgon men sol i sinnet. Kan det inte bli lika vart som för några veckor sedan. Gillade det mycket bättre! :)

Hur har ni det kära läsare? Här är det finfint!

Har ni kollat in de senaste nyherna på  www.odahlia.com
Det har jag :) fick snabbt några favoriter

Svårt att inte gilla detta armband http://www.odahlia.com/nyheter/allie-glam-bracelet gå in och kolla

Hursomhelst kommer nog dagen att innehålla en del fix och don. Ska försöka att ta mig i kragen och organisera garderoben tänkte jag...något man egentligen drar sig för ;)

Ha en god dag Sverige!
kram

Riktigt nice dag!

Godafton Sverige, Kristina här!

Sitter vid datorn och avnjuter en risotto som jag gjort alldeles själv med sparris. Väldigt gott, svårt att misslyckas med:) Har haft en supernice dag i dag med. Båttur med hjärtat till en ö...fika och sol samt bad blev det. Skulle bara i väg någon timme men det blev hela dagen. Har man det gött så har man! :)

Fick ännu en favvofru i gårdagens Hollywoodfruar. Gunilla Persson. Ja hon är inte perfekt men hon försöker. Känner att hon vill väl. Säkert en mycket ensam kvinna som varit offer för en hel del dumma saker. Hon försöker, hon gör fint och bjuder på sig själv! Det gillar jag skarpt! Agnes-Nicol ska inte hacka på henne. Hon kan ju inte ens sjunga eller nåt. Någon osympatiskare människa får man leta efter.

ha en fin kväll Sverige!
kram

Nu har det kommit!

Godkväll sverige, Kristina här!

Nyss hemkommen från affären. Lite godsaker har inhandlats inför säsongspremiären av Hollywoodfruar! Äntligen! :) Klockan 21.00 och en timme fram svara jag inte i tele eller sms! :)

Armbandet som jag beställde från Maria Montazami-collection, kom i dag på posten! Riktigt riktigt snyggt! Supernöjd!

Nu ska jag greja lite innan det är dags för, enligt mig, veckans tv-höjdpunkt! :)


Ha en fin kväll Sverige!
kram

Mysig Söndag

Godförmiddag Sverige, Kristina här!

Söndagen var helt toppen! Tog en båttur med hjärtat och sen var vi till rangen och slog lite bollar!



Blåser lite i hamnen i Borgvik :)



Jag fick köra båt, han e snäll han hjärtat mitt!



Jag är superkoncentrerad! :)



I hamnen på Borgvik efter en glass! ;)

Nu ringer min väninna så jag måste sluta!
Ha en fin dag Sverige!
Kram

Lite mat och annat gott!

Godkväll Sverige, Kristina här!

I dag har det varit en fin dag. Lördag, det gillar vi! Hjärtat mitt har jobbat. Jag har tagit det förhållandevis lugnt. Slappat lite, pratat med Sara, varit och handlat mat, gjort mat osv...

I går blev det väldigt nyttig mat. Jämförelsevis med andra dagar denna vecka

En liten härlig scnitzel med Jasminris/majs och röd/grön paprika. Till det en kall vitlökssås! Mumsigt! Senare på kvällen fick det bli lite ostkrokar ;)

Så idag blir det lösgodis och ostkrokar som är kvar. Ja du läste rätt, allt gick inte åt i går :) Till middag i dag blev det pepparbiff, färskpotatis och kantarellsås samt tomat. (nej jag har inte plockat kantarellerna till detta ändamål själv, knorr hjälpte till)


Till detta blev det dagen till ära, ett glas rött! Mumsigt det!


Nu stundar mys! Myssnacks, mysdricka och myshjärtat samt en mysfilm ( om man nu kan kalla en Bondfilm från 1989 Mys??! :)

Ha en fin lördagskväll Sverige! Mys på!

Då var det beställt!

Godkväll Sverige, Kristina här!

Precis genomfört ett köp på nätet. Väldigt nöjd, något jag väntat på länge! Massor med "vill-ha" i denna kollektion. Nu blev det ett efterlängtat läderarmband! Jaha tänker ni, vad är det för speciellt med det då? Maria Montazami collection! Yeah!! :)


Armbandet är i brunt läder av högsta kvalitet. Vintagebehandlat. Med ett litet klassiskt Maria citat!:)
"Utan mitt läppstift....osv" Välkänt!:)


Så nu ser jag fram emot leverans till veckan!!! Naturligtvis också säsongspremiären av Hollywoodfruar! :)

Blir lite fredagsmys nu. Hoppas hjärtat köpt med lite ostbågar..mums!
Apropå det så har ju Maria sagt -"Det är lycka att få en såndär riktigt gul ostkrok"
Kan bara hålla med!:)

Ha en skön Fredagskväll Sverige!
kram


Härligt med fredag!

Goddag Sverige, Kristina här!

Måste säga att jag är impad av Sara. Börjat träna igen! Det är duktigt. Får nog sätta igång till veckan jag också. Då får vi peppa varandra igen, eller hur Sara?? ;) Sommarens alla kalas, grillningar, godis och brist på motion har visat sig. Det är inte bra och det får vi fixa till :) Säger som Gunde Svan"-Inget är omöjligt, bara olika svårt!" Så rätt han har!


Ska även sätta i gång och städa lite samt förbereda lite middag till i kväll...menyn är, i skrivande stund, lite oklar och luddig. Ska bli något gott, det är prio ett!

Känns som att regnet kommer hit också. Jakten på gummistövlar fortsätter...Eller hur Sara? (internt skämt) :)



Trevlig Fredag Sverige!

Det är alldeles för mycket sport inom idrotten.....!

Godkväll, Sara här!!!

Okej, jag ska erkänna att det inte bara var från jobb och blogg jag hade tagit semester. Det var även gymmet....
Men nu har jag varit där två gånger denna vecka. Idag kom instruktören fram och sa att det var då längesedan hon hade sett mig. Jisses tänkte jag, hur ska jag komma ur detta på ett snyggt sätt. Men kruxade mig igenom med att jag hade tagit lite semester. Sa inte att det var många veckor. Utan en liten semester..... Men hon var schysst och sa att det är ju bra att vila kroppen med. Och genast hållde jag med om detta, för hon körde verkligen skiten ur mig på många pass i våras. Men hann inte säga att jag har tränat lite på semstern. Och lite är bättre än inget. Idag läste jag i tidningen att tränar man en gång i veckan är det ju 100% mer än att man inte tränar nåt. Och det är ungefär det jag har gjort på semestern. Satsat på 100%...... Men nu mot nya mål.



Hittat några roliga och tänkvärda citat.....

"Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken."

"Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre."

"För en generation sedan behövde människor vila efter avslutad arbetsdag. Nu behöver de motion."

"Motion är bara strunt. Är du frisk behöver du den inte och är du sjuk bör du undvika den."

"Vägen till startplatsen är den längsta."

och avslutar med

"I livets lopp finns det inget målsnöre. De snören vi passerar är starten till ett nytt lopp."





Hjärte-lunch!

Godmiddag Sverige, Kristina här!

Tänker inte nämna mycket om att Victoria och Daniel ska bli föräldrar. Redan uttjatat i både tv,radio,internet och alla tänkbara medier. Kul för dem självfallet men låt dem vara i fred och njuta i sin egen takt. Grattis till dem båda förståss! De förtjänar vara lyckliga!


Mitt hjärta blev ledig i dag, eftersom han jobbar helgen. Så jag tänkte bjuda honom på lunch/middag. Tror det blir vårt favvoställe men vi får se. Ska kolla menyn på nätet om det är något som passar. Annars får vi byta restaurang. :)


I går vart det kalas hos goda vänner. Mycket trevligt! God mat och många härliga skratt. Skratta behöver man göra! Det förlänger livet eller åtminstonde kvaliten i ens liv :)

Var faktiskt, trots detta faktum att hjärtat var ledig, uppe tidigt i morse. Fick besök av svärmor. Det var dags för lite klippning. Först fick det dock bli lite frukost tillsammans. :) Hoppas hon blev nöjd!

Ska sätta lite fart på dagen nu. Önskar er en fin dag Sverige!

PS: har ni sett dessa härliga nyheter på    www.odahlia.com

Mina tre favoriter!


Resume av semestern!!!

Hejsan, Sara här!!!

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev. Har tagit semester från både jobbet och bloggen. Men nu är jobbet i full gång och tänkte även bjuda er på en liten resume från semestern. Första veckan var det kalas som gällde. Först firade vi Maria som fyllde 30år. Mycket trevligt kalas. Sedan var det moster Kristinas tur att fira sin 50 årsdag. Så då var det dags för kalas igen. Och även det var mycket trevligt. Där fick vi träffa tomten. Dock var det bara födelsedagsbarnet som hade varit snäll och fick paket. Men vi andra var glada och snälla för det och vi får se till julafton om vi lyckas få nåt paket.;-) Syskonkören gjorde även denna gång ett tappert försök på skönsång. Mycket uppskattat........


 
Jag och Kristina mitt i vimlet.

Sedan bar det iväg till Stockholm i några dagar med en annan Kristina. Mycket skojiga dagar där vi bodde på hotell och bara njöt av lyxlivet. Lite kulturella var vi med och besökte lite museum. Åt gott gjorde vi med på några restauranger och min favorit blev Jensen. Super gott.....
   

Sedan har dagarna varit fyllda med bad, glass, grillning kantarellplockning, shoppingturer och en tur till Strömstad.
Kommer lite bilder från detta....

   


Jag vi elgåfossen. Halva forsen tillhör Sverige och den andra halvan Norge. Jag står på norska sidan.

 
Här är det Elvira som gör sitt första bad i sitt liv. Det var man ju tvungen att dokumentera...

Avslutade semestern med en kräftskiva med underbara vänner.  

 

Tre olika sorters kräftor. Men alla smakade bra.....

Semestern har varit super och nu hoppas jag hösten blir det med......

Sverige, då kämpar vi till nästa års semester.

Helgen och lite nya kläder

Hejsan godkväll Sverige, Kristina här!

Helgen har gått fort. Haft besök av fam. Skoglund-Helenefors. Mycket trevligt! Grillat, umgåtts och varit på zoo/park! Lekt och stojat hela helgen! Linnéa ca 3,5 år och Felix ca 1 år vet hur man håller en igång! :) Gullungar!


Linnéa hjälpte mig på en gång i köket. Här är det majsburken som blir öppnad!


Provade nästan alla mina skor som var i närheten också :) Vissa var lite svåra att gå i men tror att det blev dessa svarta som blev favvoparet!

Här ser vi Katarina som går på styltor. Riktigt länge och rakt! Bra där!

Pojkarna undvek dessvärre kameran :)

Har även träffat en väninna i dag! Färgat lite hår, lunchat och shoppat lite grand. Fika förstås också. Var egentligen ute efter ett par gummistövlar..Röda eller rosa ( Tack till er på fb som hjälpte till med lite tankar ) Hittade inte ett enda par i strorlek 37 dock varken röda eller rosa...Får bli till att titta på nätet. Mer regna blir det väl garanterat.

Köpte dock ett par Jeans och en poncho



 Denna blir go att mysa under i höst eller ha ovanpå en lite varmare tröja. Även luva.

Mackor och slappa i soffan med hjärtat blir det nu. Uppe med tuppen i dag så det dröjer nog inte länge innan kudden ropar på sällskap.

Ha en fin kväll Sverige!
kram


Fredag!!

Godförmiddag Sverige, Kristina här!

Härlig dag i dag! Det är fredag och snart helg med andra ord! Väntar besök hela helgen, familjen Skoglund- Helenefors! Ska bli superskoj! Ska ta en tur ut i trädgården efter lunch och trimma samt klippa gräsmattan! Gott att inte ha en massa saker i trädgården att ta hand om,  det mesta sköter sig självt. Bara som sagt att klippa och trimma, vattna solrosor...men det är ju inte mycket! Så slipper mitt hjärta göra det när han kommer hem. Då kan vi göra något roligare istället. I kväll blir det till att inhandla godsaker inför helgen och sen blir det mys mys mys...kanske lite film om man inte somnar förståss;) soffan är skön, tyvärr :)

Till hjärtat på kärlekens språk, franska: J'aime mon mari! Vous me rendre heureux! Vous êtes gentil, attentionné et beau! Vous me faire sentir en sécurité, beau, choyé! Je t'aime!

Ha en fin fredag Sverige, glöm inte att mysa lite!


Torsdag!

Godafton Sverige, Kristina här!

I dag har jag storstädat. Väldigt skönt när det är klart. Som så mycket annat här i världen. :) Att bada ute när det är kallt, är skönt när det är klart. Att gå till tandläkaren, är skönt när man är klar. Listan kan göras lång :)



Har också hunnit med lite golf med hjärtat. Blev en liten minitur. Som lite belöning för att det gick bra, så inhandlade vi en STOR påse godis (önskar jag kunde säga att den var liten) Blir lite film och godis mys i afton!



Ha en fin kväll Sverige, Kram på er!




Golf

Godeftermiddag Sverige, Kristina här!

I dag har mitt hjärta haft en ledig dag. Vi bestämde oss för att ta en tur till golfbanan och gå 9 hål. Precis rätt temperatur och väder för detta också. Inte för kallt, inte för varmt och framför allt inte regn! :)

Hjärtat står vid gul tee och ska slå ut på hål två!

Många hade letat sig dit i dag och det var kul att se så många golfare på g! Efter rundan blev det en välförtjänt glass och dricka! Längre att gå än man kan tro. Lite drygt 5 km går man och slår man. Letar lite boll (helst inte). Det som är roligt är att man också kommer ut i fantastisk natur. Man går över små bäckar (självklart finns det broar) och kuperad terräng. Gulliga små dammar som man inte ska pricka bollen i osv. Skönt både för tävligssinnet men man får även ro i sinnet. Där och då tänker man bara på golf!

Nu blir det lite mys och film!

Trevlig kväll Sverige!
kram

Hej igen!

Goddag Sverige, Kristina här!

Mycket fix och mycket besök de senaste dagarna. Inte hunnit blogga så mycket. I toradags var det lite klippning, sedan kom Sara, Ellinor och Elvira på besök. Bakade en liten morotskaka. Bakning har (hör och häpna) blivit något som jag gillar att göra :)



Tjejgänget med Elvira i spetsen, solglasögonen passar ju utmärkt :)



Morotskakan gick ner med et svisch...:)



Två godingar som kom bra överens! :)

Nej nu ska jag åka till stan och handla lite. Blir till att hämta upp mitt hjärta också från jobbet!

Ha en superfindag Sverige!
kram

Vilket nice väder alltså!

Goddag Sverige, Kristina här!

Varit ute på promenad i dag...trotsar lite huvudvärk. Vilket skönt väder alltså, det är nästan som utomlands.
Har fått en hel del gjort här hemma under veckan och det är riktigt skönt. Det som väntar nu är "projekt gräsklippning" tänkte att det skulle vara klart innan hjärtat kommer hem från jobbet. Då kan han slappa lite efter en hård arbetsdag.

Så ja det får bli gräsklippning nu...! :)

Ha en fin  dag Sverige!
kram

Varma härliga dagar!

Godafton Sverige, Kristina här!

Beklagar att det blivit dåligt skrivit här. Nu är jag här! :)

Varit fina och varma dagar nu. I helgen åkte jag och hjärtat på spontan-semester till västkusten. Inget bokat eller bestämt, vi bara åkte. Fick förmodligen det sista hotellrummet på hela västkusten, vilket flyt ;) Lördag och Söndag i Kungshamn och Smögen. Det var fantastiskt vackert väder, varmt! Vi åkte lite båtturer, åt gott och hade det skönt samt badade! Mycket folk på Västkusten så här års naturligtvis vilket är hur kul som helst.


I dag har det blivit en heldag på stan med väninnan. Åt god lunch och shoppade lite hudprodukter. Handlade även med en fläkt på hemvägen. Flyter bort här hemma på kvällarna annars ;)
Denna blev det! :)

Även ett stort grattis till min älskling på namnsdagen, Per-dagen i dag! Grattis!!!


Nu väntar soffan och lite film-mys!
Ha en fin varm kväll Sverige!
Kram

RSS 2.0