Personligt hurtankervi -

Dag 1

Godkväll, Kristina här!

Första dagen på jobbet! Gick toppen! Tror jag kommer trivas alldeles utmärkt. :) Mycket information och det fortsätter hela veckan. Trevliga kollegor och mysig stämning. Blir bra detta! :) Är dock helt slut i huvudet så det blir en jättelugn kväll med god mat och tv-mys.

Hoppas att er dag också varit bra och till belåtenhet!

Kram på er alla!

Örebro

Godkväll, Kristina här!

Ja då är man hemma igen efter en trevlig helg i Örebro. Överraskade hjärtat med en övernattning där samt en liten utflykt. Så Sara, ja det gick bra! :)

Började dagen med att bara strosa på stan, besöka slottet och senare på kvällen blev det restaurangbesök. God mat, vackert väder och lite nya kläder. Trevligt som bara den! :)



Lite piffade inför kvällen på stan :)



Ett litet fint slott, mitt i stan


Denna klänning blev bla inköpt. Den kommer från soaked by luxuary

Nu får det bli lite mat och senare naturligtvis Wallander på tv. En liten söndagstradition. Måste ju ladda lite inför första arbetsdagen i morgon.

Ha en fin kväll!
kram

Melodifestivalen!

Godkväll, Sara här!!

Då har man titta på melodifestivalen och jag antar att det är fler med mig som följer detta. Ska bli spännande att se vilket bidrag som kommer representera Sverige. Finns ju några tänkbara. Annars kan jag tycka att det är en svår tävling att rösta fram ett bra bidrag i. Det är ju så många olika stilar. Så det är frågan. Vad vill europa höra??  Men det är ett bidrag vi har sjungit på jobbet. Tyvärr hoppas jag inte på att detta bidrag går vidare, men tydligen var det den låten som sätte sig. Låten jag pratar om är från förra veckan när författaren Ranelid stod och pratade om att kärleken är ett mirakel. Fast jag tror nog våran version var bättre vi hade på jobbet.;-)
Men är så nyfiken. Vilka rösta på denna låt så den gick vidare?????? Någon som vågar erkänna.......

I morgon är det söndag och det är ju veckans vilodag. Ska dock strunta i det och bege mig till gymmet på kvällen. Det är ju bara en timme så det kan väl inte räknas. Ska ju ha vilodag resten av söndagens timmar.

Sverige, ni får ha en forsatt trevlig lördag.
Och Kristina, hoppas överraskningen blev toppen.

 

Jag har fått jobb!

Godmorgon, Kristina här!

Inte bara i kungahuset det är glädje just nu. Jag har fått jobb!!!!!! Så i kväll blir det nog lite extra gott fredagsmys! :) Skönt att börja jobba lite igen. Man ska vara tacksam i dagens samhälle att man får chansen. Det är inte lätt att få jobb, och det är hård konkurrens på ett och samma jobbtillfälle. Så den som tror att man kan få jobb bara man vill har fel! Det är många komponenter som ska till och stämma. Hur som helst är jag i dag väldigt glad och ska bara slappa och ta det lugnt. Eller alternativt piffa lite här hemma. Kunde jag göra glädjeskutt skulle det nog se ut så här :)Haha

Ja nu får vi invänta nyheten om vad vår lilla prinsessa ska heta! Hoppas det blir något fint. Alla namn är ju fina på sitt sätt. De väljer ju själva det de tycker känns rätt. Bara de är nöjda så är allt väl!

Ha en fin dag!
kram :)

Har någon missat??

Godafton, Kristina här!

Ja då var hon här. Vår senaste prinsessa! Ingen kan väl vid detta laget ha missat det :)
Sara och jag önskar naturligtvis grattis! I morgon får vi också veta vad hon ska heta. Själv satsar jag en slant på Christina. Vilket toppenamn ;) Troligtvis är det redan klart och det är ju de som ska välja. Lägger mig inte i detta något värre...men Christina vore coolt ;) Eller Sara ;) Tanke för en ju till Drottning Kristina...vilken jag gjorde ett historiearbete om i högstadiet...hmmm....nej nu svävade det ut lite väl mycket. Hur som helst GRATTIS!!



Inväntar nu bara hjärtat så blir det lite tv-mys. Har fått helt dille på serien "Revenge" Mmmm den är spännande, nytänk, komplicerad men ändå rak o enkel, klurig och lysande...I like! :)



Önskar er en god afton och ha en mysig kväll!

Semlor!

Goddag, Kristina här!

Ja då var det dagen som man FÅR äta semlor i dag. Blev dock bjuden på semla i går så jag tror att det får vara nog för denna vecka :)


Men smarrigt är det ju... :)

Hoppas ni har haft en bra dag, kära läsare. Här blir det i kväll Tisdagsmys. Hade även tänkt att få i ordning i sovrummet innan kvällen kommer. Behöver en rensning av kläder och diverse där. Såå skönt när det är klart. Kanske får sätta fart så jag blir klar någon gång.

Ha en fin dag/kväll Sverige!
kram
:)

Dagarna flyter på....och Grattis!!

Goddag Kristina här!

Ja dagarna flyter på och mycket mycket blir gjort. Beklagar att vi inte skrivit på några dagar men nu blir det ändring. :)

Ibland i livet flyter det bara på och det är allt riktigt skönt det. Ska det hända något så måste det vara spännande eller glädjande. Det gillar vi


Tänkte också passa på att gratta Svärmor (Pehr och Saras mamma) På födelsedagen. Grattis!!! Hoppas du får nytta och nöje med dina presenter!


Nej nu väntar fikabesök för min del! Hoppas ni får en riktigt bra dag!
kram
:)

Fika på stan

Goddag Kristina här!

Tisdag i dag och allahjärtans dag. Sara är i byn o vi har varit i stan på fika. Mums vad gott!




Ja det var "lunchen" det! Haha ja man får lyxa till det i bland. Glasswienerbröd med lemonad och kaffe. Det är finfina grejer det.

Så ni får ha en fin allahjärtanskväll :-* och sköt om er!


Väldigt solig dag!

Goddag, Kristina här!

Söndag och solen skiner som aldrig förr. Härligt värre!
Ja i går var det Mello och två artister till gick vidare. Kul! Roligt tycker jag när inte bara de allra mest kända går vidare. Det var ett bra startfält i går.

Nu väntar lite söndagsmys och fix...blir rätt slappt i dag med. Det är gott det. Kanske en kaffe i solen? Hmmm ja...why not?!

Ha en underbar söndag!

kram
:)

Fikabesök och mello!

Goddag, Kristina här!

Jag och hjärtat hade världens sovmorgon i morse. Gud så gott!! :) Nu har vi precis haft lite fikabesök med semlor och annat gott! Muuuummmmssss!

Blir nog en slapp dag i dag. Ska se hur travet går, jag och Sara har spelat lite lätt. Sedan blir det mys till Mello (Melodifestivalen). Förra veckan gick ju en av mina favoriter vidare...Loreen. Så jag hoppas det finns bra kandidater med i kvällens program.



Så här såg det ut när hon gick vidare.

Så vi hoppas på en trevlig kväll!
Ha det gott!
Kram:)

Personlig assistent sökes!!!

Hejsan, Sara här!!!

Jag ha stött på ett stort problem. Det är detta när det är dags för att handla. Jag når ju inte varorna i butiken. Jag tillhör nu den del av folket som inte är så lång och affärerna har ju superstora frysdiskar. När jag ska ha tag i varan får jag först hoppa upp på kanten och blir hängades på magen. Sedan får jag gunga lite försiktigt ner i frysdisken för att nå varan. Dock vill man ju inte luta sig för mycket framåt för då kan det ju vara risk för att man hamnar där själv (och det har man ingen större lust med.) Sedan när man nått varan ska man sedan försiktgt gunga åt det andra hållet för att nå golvet. När man sedan ska nå något vid kyldisken får man börja klättra för att nå de varor längst upp. Vissa dagar orkar jag inte med dessa övningar och hoppar över de varor jag inte når. 
Tog upp detta problem med några kollegor och de hade mött på samma problem. De sa att även att de klättrar bland hyllorna för att nå. Är det så butikerna vill ha det. Va??? En massa människor som klättrar i hyllorna.

Så nu ska jag försöka lösa problemet med att antingen får de skaffa hjälpmedel i butiken. Tex en griptång som sitter på varje kundkorg vore bra så man kan få tag i varorna. 
Eller så får jag skaffa en personlig assistent. Då bör du ju vara c:a 180 cm lång, gärna trevlig, kunna engelska och svenska. Det är så många varor som inte står på svenska. Ska passa på att tacka Kristina som ringde precis när jag var i butiken idag. Skulle välja en hudvårdsprodukt och inte visste vad jag skulle ha. Stod som sagt på engelska vad de var bra för. Hjälpte ju inte mig.....
Åter till personliga assistenten. Lön blir det tyvärr ingen för då har jag inte råd att jag handla. Och då förlorar det ju hela sitt syfte. Men kan bjuda på middag de dagar. Nån som är intresserad???

 

Hm, är det så här de vill att vi ska få tag på varorna i affären????

Sverige, ha det gott!




Lägga på eller dra i från

Goddag, Kristina här!

Tur att man varit och tränat i morse...för nu väntar strax fikabesök av bästa E. Verkar som om det slank ner lite av varje i min lilla kundkorg förut. :) Ja man ska ju inte vara oartig och neka de små varorna att hoppa i när de så gärna vill. Gick flera gånger förbi lösgodiset men de ville inte hoppa ner i min vagn. :)

Hursomhelst så är det fredag. Veckans alla Projekt och träning är genomförda, då väntar bara myset!!!
Det är minsann inte så bara det. :) Lade på lite på min träning i dag och det kändes verkligen så nu blir det gott med lite lugn och ro. Kan på sin höjd bli en skön promenad.

Ni har väl också märkt att Svenska rallyt har börjat? Karlstad är nu mer pyntat till tårna och påminner om att det körs runt i skogarna. Kul detta med rally tycker jag. Är inte så insatt i tider och deltagare...men det är kul att titta på ändå. Gärna i från tv soffan, känns lite tryggare :)






Så nu hoppas jag att de som har möjlighet i rallyt, drar i från ordentligt och vinner! Må bäste man vinna!

Ha en trevlig fredag!

Det ska va gött o leva

Goddag, Kristina här!

Återigen ett pass på gymmet i morse. Gott att ha det avklarat. Känns skönt att ha kommit i gång på allvar med träningen. Det i sig ger livet lite extra guldkant. Man kan äta det man vill utan att bekymra sig så mycket. Mat är ju faktiskt väldigt roligt också :) Pratade med min äldre vän på gymmet i dag. Hon var sååå nöjd med passet att hon skulle laga riktigt god middag i kväll till sig och mannen. Trots att han fuskade med träningen, sa hon med ett litet skratt. Ja jag kan bara hålla med ;) Hon är så rolig och gör varannan morgon (då vi tränar) lite roligare och lättare.

Har även kommit på ett litet inredningsprojekt här hemma...så nu sitter jag och tänker ut vad jag ska åka och införskaffa, för att sedan ta tag i detta.

Ja livet ska va gött att leva annars...kan det kvetta...(som galenskaparna och after shave så klyftigt sjöng)


Snö på olika sätt

Goddag, Kristina här!

Började åter dagen med en träningstimme på gymmet. Efter det var det dags för mycket trevlig fika hos en väninna. Åkte sedan och handlade hem tacos till kvällens fredagsmys. Ska bli sååå gott.


Pratade för en stund sedan med Sara. Trollhättan har åkt på blåst, snöyra och halka. Fy, sommaren var är du?? :)

Man kan ju snöa in på mycket. Just nu så har jag och hjärtat "snöat" in på en av mina många julklappar. Ett roligt spel från min barndom :) Fyra i rad! :)



Nej nu ska jag fixa lite.
ha en bra fredag!

á la svägerskan och svärmor

Goddag Sverige, Kristina här!

Ja i går blev det middag ála svägerskan och svärmor. Fyllda tortillias med kyckling och sambal olek. Mumsigt värre. Tror programmet mästerkockarna har satt fart på ett litet matintresse hos mig ;) Även Hells kitchen får en ju att vilja laga god mat. Så i går blev det premiär på detta hemma hos oss på mitt vis:) Gott blev det iallafall. tack Sara för receptet i går. :)
och

Så för att inte förvärra kaloriupptaget, så blev det ett tidigt pass på gymmet i dag. En timme med blandad förbränningsaktivitet :) Så nu kan man laga smarrig mat i afton med :)

Såg ni, kära läsare, förresten Top model Sverige i går? I såfall vad tyckte ni?

Nu får det bli en tur till stan för lite fika och shopping!

Ha en toppen onsdag!
kram
:)

RSS 2.0