Personligt hurtankervi -

Hejsan hallå!

Godafton Sverige, Kristina här!

Ja Sara bad mig i dag, på sms, att jag skulle komma på en låt som vi skulle göra om texten på. Allt för att detskulle passa dagen i dag...Jag har jobbat hårt och tänkt på det Sara, måste dock få lite mer tid, tills i kväll iallafall.

Tack och lov är veckans svåraste dag över...Måndag. Så nu laddar vi för helgen *skojar* Nej som vuxen måste man ju ta sitt ansvar. *skojar igen, men bara lite* Självklart ska man ta sitt ansvar.

Hursomhelst blev det en tur till IKEA på vägen hem. Blev lite pizza- buffe också. Så ni som undrar om jag har tränat i dag så är svaret i skrivande stund, Nej! Detta planeras dock.

Tror faktiskt att det bara blir lite soffmys resten av kvällen.
Som det ser ut hemma hos oss just nu. Jag bloggar, lyssnar på schlager via hörlurar till datorn (på högsta nivå), Pehr lyssnar på rockabilly via stereo ( också på högsta nivå) Dessutom sjunger vi båda med i våra egna låtar med högsta inlevelse *tur man bor i hus* Tråkigt har vi absolut inte! *skrattar just nu och kommer helt av mig i texten*

Ha en riktigt fin kväll Sverige! Sjung på i hjärta och sinne. Man behöver inte kunna sjunga bra bara det är hjärtligt!




341

Godafton Sverige, Kristina här!


Ja detta är inlägg nr 341. Tänk att vi har hållit på så länge med bloggen. Trevligt!

I helgen har vi varit på samlarmässa. Mycket trevligt inslag i mitt liv. Även Daniel och Therese var med. Längesen man träffade dem så det var mycket trevligt. Några fynd blev det inte för min del men jag vet vad jag ska rikta in mig på nästa gång.

Hoppas ni också har haft det skönt i helgen. Vädret har ju tillåtit lite uteliv så att säga. Med det inte sagt att jag var ute i någon större utsträckning men men. Hadet tänkt att börja träna på allvar denna vecka. Motivationen finns i allafall i kväll. Två ggr denna vecka satsar jag på som en liten mjukstart. Det borde gå.

Nu väntar Wallander och lite mys


Ha en fin söndagskväll Sverige! Önskar er även en fin början på veckan!!

10 månader

Godafton Kristina här!

God mat och dryck på Casanova ikväll. Älsklingen och jag firar att vi varit gifta i 10 månader! Härligt! *hjärta*
Maten och sällskapet var fantastiskt. Oxfile och kycklingfile med italienskt stuk. Mycket gott. Jag älskar deras kycklingfilé så mumsigt den bara smälter i munnen. Oxfilén enligt Pehr var också kanon!

Nu är det mys i soffan som gäller. Fick verkligen kämpa för att komma upp till det mål jag hade på jobbet i dag men jag gav mig inte och lyckades. I allafall till mitt eget mål. I morgon lägger vi in 5:ans växel och jobbar stenhårt, sedan är det helg!! Ska träffa en väninna jag inte träffat på länge i morgon, en liten fika date, ska bli mysigt!

Puss älskling och grattis på vår lilla dag! Love you!


Vaken eller inte?

Godafton, Kristina här!

Morgonen började ganska fartfyllt...Vaknade upp och tittade på mobilen 08.25. Ok tänkte jag då snoozar jag lite till...08.23 (skriker detta samt sätter mig upp) Ja faktum var att jag försovit mig ganska rejält. Fattar telefonen och ringer jobbet! sedan var det tempo! hihi Gick fint ändå, var bara en dryg timme försenad i slutändan. Längesen jag sminkade mig så snabbt.

Dagen var förövrigt helt ok. Storhandlat lite och fyllt kyl och frys till bredden känns det som. Gott att ha. Livsfarligt för plånboken att handla mat när man inte ätit sedan lunch. Allt ser gott ut och allt verkar nödvändigt att inhandla.

Tänkte kolla på sista avsnittet av "Bibliotekstjuven" i kväll. Ska ju vara baserad på en verklig händelse. Någon som vet var detta utspelade sig i så fall?

Dagens visdomsord

"Du bör stanna upp och andas ut, välj första alternativet, och tro endast på dig själv, skapa ingen annan guru - Tillit!"
Ja ärligt talat orkar jag inte ens analysera detta. Men stanna upp och andas ut ska jag göra. Ta plats i soffan och njuta en stund. Guru grejen var lite för djup i dag känner jag men jag ska absolut tro på mig själv. Lovar!

Ha en superbra kväll Sverige!




Lite flum!!!

Hallå, Sara här igen!

Jag erkänner, jag är inget vidare på att skriva just för tillfället. Men tur jag har Kristina. Hon håller er läsare vid liv. Ska försöka bättra mig.... Vad händer hos mig då??? Som Kristina skrev igår så har jag börjat träna. Så nu har jag varit på gymmet jättemycket. Jättemycket innebär några gånger i veckan. Men bättre än inget. För inget är ju inte jättemycket. Och musklerna håller med om detta. För jisses vad ont det kan göra när man tränar jättemycket. Känns som jag har haft träningsvärk i två veckors tid. Men ska man nå målet får man ligga i.......

Sedan så jobbar jag med. Nu har det varit ett stim av väldigt mycket kvällar. Så här har man vänt på dygnet. Är fruktansvärt jobbigt att gå upp de få mornar jag börjar sju. Då vill jag verkligen döda väckarklockan. Men hitills har det gått bra. Väckarklockan har överlevt och jag har kommit i tid. Fast har inte varit den piggaste i stan. Men det rättar till sig under dagen. Några timmar senare har man vaknat till liv och då är det oftast tid att gå hem ifrån jobbet. Då är man ju pigg när man kommer hem.......  

Nu när den fattigaste månaden snart är över och nya pengar strömmar in, längtar jag efter att hitta på nåt skoj. Så Kristina fick i uppgift att tänka ut nåt. Ska med tänka på nåt, så får vi se vad vi tycker låter roligast. Nåt roligt måste det bli. Har några ideer som kanske skulle vara roligt, men får kolla upp detta lite mer. Har ni läsare några ideer på nåt roligt så får ni gärna berätta det. Ideer mottages...... Kristina, ringer dig ikväll för att höra vad du har tänkt ut.

Detta var lite flum från mig. 

Ha en bra dag Sverige. Själv ska jag hålla samhället igång med att jobba........
 

Godafton!

Godafton, Kristina här!

I dag är ingen vanlig dag, för det är veckans första dag, hurra hurra hurra (sjunger fram detta) haha nja det är ju härligt att det bara finns en måndag per vecka. Efter en trevlig helg var det dags för måndag igen. Hur gick då det på en skala 1-10. Hmmm skulle tro en stark 5 iallafall. Njöd med det lilla...hihi

Hursomhelst så var det en helt ok måndag för att vara just det, måndag. Allt rullande på som vanligt. Det enda som avvek var det beslut jag tog om att färga håret lite lite mörkare. Så det är nu avklarat här på kvällskvisten. Skulle tro att kvällen blir lugn och sansad. Lite tv, god mat och naturligtvis sällskap av mannen. Som förövrigt, i skrivande stund, är i väg och tränar. Något som jag själv borde ta tag i bättre. Kom i gång rätt så bra ett tag, men efter ett antal förkyldningar så är nivån, på en skala 1-10, ca 4. Bättring skall ske! Har ju för en gångs skull ett litet mål med träningen, både jag och Sara. Sara är duktigare än jag just nu på att träna inför detta men jag ska bättra mig. Är inte nöjd förrän jag är 100% nöjd. Allt eller inget. Mitt motto i livet är att göra och gå inför det jag gör till 100% annars kan det kvitta.

Nu kom mannen hem så jag ska fixa lite mat. Önskar er en riktigt trevlig Måndag kväll Sverige (höll på att skriva tisdag faktiskt hihi)

Kram till er alla!

Äntligen!

Godafton Sverige, Kristina här!

Ja då var det äntligen helg! Det går inte att ta miste på. Alla är lite gladare än vanligt, folk handlar godis/chips i butiken och allt "slutar någon minut tidigare" om det går.

Hoppas på att ni alla får en trevlig helg!

Tänkte bara kolla för säkerhets skull om dagens horoskop stämmer bättre i dag

Dagens horoskop

"Du frestas att göra något du inte gör särskilt ofta – möjligen står en resa eller en fest i fokus."
min tolkning: Nej inte direkt, kanske slappa...gör inte det spec ofta. Ingen tvätt inget städande i kväll bara mys mys mys och godis chips och ostbådar samt coca-cola...kanske choklad ...
Den enda resan i beredskap är nog isåfall en tur till affären hihi

Ha en fin fredagkväll Sverige!




I dag är jag helt övertygad!

Godafton kära läsare, godafton Sverige, Kristina här!

I dag är jag helt övertygad om veckodag. Torsdag och inget annat, och imorgon är det fredag!!! Helg med andra ord! Toppen! För er som inte var med på noterna i går så var jag helt fel ute. Trodde det var tisdag men i dag vet jag bättre! Härligt härligt!

Har det varit en bra dag idag? Ja faktiskt näst intill lika fantastisk. Vlket mirakel det är att bli lika förvånad när väckarklockan ringer, ställa sig frågan " är det verkligen redan morgon". Det var det. Hade i uppdrag 6.45 att även väcka en tredje part och det gick fint. Fick dock höra senare under dagen att " ja du väckte mig men det var nog i sömnen, hann inte säga så mycket innan du la på" Beklagar detta djupt men jag somnade nog mitt i påringningen. Men trots det var uppdraget utfört i allafall till allas bästa!

Hur ser det ut på horoskopfronten i dag då kan man undra?

Dagens horoskop

"En familjediskussion ger praktiskt resultat. Det lönar sig att lyssna på goda råd du får i dag. "
min tolkning: Hmmm låt mig tänka....(tänker) nej jag har inte haft någon familjediskussion i dag...Men det lönar sig ju alltid att lyssna på goda råd om avsikten är för ens eget bästa.

Nu ska det bli lite avslappning här och lite film, tror även att min man skulle bjuda på pizza i kväll. Mumsigt! Ska bara bli färdig på brandkåren först. Väntar så gärna så gärna!

Ha en fantastisk torsdagkväll Sverige!





Tack Gizze!

Tack underbara Gizze! Självklart är det onsdag, det är ju ännu bättre...men jag bjuder på det i inlägget nedan...

Så Sverige ha en underbar onsdagkväll istället, kram alla

En riktigt lyckad tisdag!

Godkväll, Kristina här!

Har haft en riktigt lyckad tisdag! Det hela började med en väldigt rolig tävling vi kickade igång på jobbet..."Hemlig agent" tänker inte avslöja mer än så men det var riktigt roligt. Kan nog påstå att vi hade riktigt roligt...Så vi lyckades riktigt bra idag! Härligt! Sedan följde en serie av händelser som var riktigt roliga! Härligt när man är riktigt rikigt nöjd med en dag alltså!

Måste även tacka för det enorma läsarantal vi hade i går. Vi tycker att det är så roligt att så många hittat vår blogg och uppskattar den!

Har faktiskt inte läst mitt horosko för i dag men ska läsa det nu...(googlar efter horoskopet för dagen)

Dagens horoskop

" Vad du säger i ett  sammanhang är ovidkommande – vad som är viktigt är hur du säger det."
min tolkning: Herregud, ni anar inte hur ofta jag hör detta, just detta. Säkert flera gånger på en vecka och det stämmer faktiskt varje gång!! Så dagens horoskop var ett bra horoskop, som iallafall stämmer överens med verkligheten!

Nu hoppas jag att även ni, Sverige, har en riktigt underbar tisdagkväll och se fram emot morgondagen! Lev i nuet och tänk bara lite på framtiden (citat Sara) hihi

Kram på er!



18 Januari 2011

Godafton kära vänner, godafton Sverige, Kristina här!

Hur har ni haft det idag? Här har det varit en helt ok tisdag! Tänkte kolla lite hur väl horoskopen för dagen stämmer överens med verkligeheten...

OXEN

"Du är modig nog att ta dig an de stora uppgifterna så här i början av det nya året. En sak som ger dig kraft är att du vet, att de stora uppgifterna egentligen bara är en serie välplanerade mindre jobb. Du bryter ner dem, tills arbetet känns hanterbart och lätt. I slutet av veckan kommer du att ha en stor känsla av tillfredsställelse."

min tolkning: Ja ser detta som att jag har ökat mod och självförtroende nu i början av det nya året. Min egentliga uppgift i livet bygger på att jag måste gilla läget i bland och göra saker jag gillar mindre för att till slut uppnå mitt mål. Fredag kommer självfallet kännas tillfredställande...vilken fredag gör inte det?

"Information du av en händelse får ta del av kan visa sig bli mer till besvär än till välsignelse för dig."
min tolkning: nej detta känner jag inte riktigt igen...har inte fått reda på något i dag som jag inte redan visste hihi
Dessutom kan information alltid vändas till ens fördel om man nu vill det. Gäller alltid att använda kunskap såväl som information på ett korrekt sätt.

"Du har känt dig en smula frustrerad under hela januari, men ny information får dig att se annorlunda på det som orsakat dig förvirring och känslostormar. Gör dig av med det som tynger dig, vare sig det är energitjuvar till vänner eller sanningar som måste få komma fram."
min tolkning: Tja denna information även här. Men jag tror inte jag har missat någon viktig info. Energitjuvar bland folk finns det ju alltid, folk som på ett eller annat sätt hackar/trycker ner eller talar osanning finns det ju alltid.


Ja summa sumarum fanns det ju inget nytt att hämta från horoskopet i dag. Det är ju som med alt annat, en tolkningsfråga. Tror doch att våra olika sjärntecken påverkar oss till viss del men inget slår den fria viljan, slumpen och kraften att förändra till det bättre.

Ha en fin kväll Sverige!


Traditionellt!

Goddag, Kristina här!

I blogg världen så finns det ju en hel del "vanliga" saker man kan skriva om. Ex status idag, vad har jag gjort under dagen/veckan, lägga ut bilder på sig själv...bla. Tänkte ta fasta på en annan traditionell sak att blogga om nämnligen TOPPEN-BOTTEN- lista. Sara var inne och nosade på ämnet i det senaste så tänkte spinna vidare lite på det. Håll till godo!

Denna är från 2010 kan man säga, en liten uppsummering av året!

Bröllop - TOPPEN TOPPEN
Vårväder- TOPPEN
Sakna Pappa - BOTTEN
Semester- TOPPEN
Nyårsfirande- TOPPEN

Hmmm....kom inte på så mycket...själklart annat som hänt också men lite mer privat...kör en mer generell topen-botten lista tror jag...

Generell Toppen-botten lista

Snö- Botten
sol- toppen
min älskade man- toppen
alla goa vänner- toppen
fyller snart 30- toppen
har lite nya ideér- toppen

kaffe eller te--> te
godis eller chips--> varför inte båda?
pulka eller ramla omkull--> pulka
BMW eller Polo--> BMW
Rosa eller rött--> Rosa
Husmanskost eller thai--> husmanskost
Träna eller inte --> träna

Hmmm...ja det är en lite början på en summering iallafall...är inte så duktig på att hitta på fler saker just nu. Känner mig lite stressad ska i väg om en stund igen.

Önskar er alla en riktigt god dag och kväll
kram på er Sverige!


Inte så illa

Godafton Sverige, Kristina här!

Trots måndag och brist på röstresurser begav jag mig till jobbet. Väl där möts jag av en känsla att detta kommer nog gå en stund. Med tanke på att min röst är det enda instrument jag egentligen har nytta av på jobbet, kändes det tveksamt. Tog tag i mig själv och klarade dagen, galant dessutom. Härligt att vara igång efter all förkyldning igen. Hosta sitter i men det kan man tänka bort.

Väl hemma möts man av en underbar man som dessutom, ställt sig bakom spisen och lagar en riktigt god middag till oss. Härligt härligt!

I natt hoppas jag verkligen på lite mer sömn, hostan höll mig vaken i natt...hade tänkt att John Blund skulle komma tidigare och checka in i kväll. Tycker det är jättekonstigt...Hur trött jag än är när jag går och lägger mig, så nog blir jag pigg lagom till att jag ska puffa till kudden. Konstigt, ja faktiskt. Kan ju sova rätt så långa perioder i soffan under tex en värdelös film eller en toppen film. Det kvittar så fort jag lägger mig i soffan på kvällen så somnar jag...el rättare sagt vilar ögonen..hihi

Tja vi får se hur det går i kväll och natt. Tänker sätta tänderna i en liten flm, komedi får det bli!

Ha en trevlig kväll/natt Sverige! Kram

Botten-Toppen 2011!

Godkväll, Sara här!

Oj, det var ju förra året jag skrev sist. God fortsättning på er. Hoppas ni har fått en bra start på det nya året.
Själv hoppas jag på ett toppen år. År 2010 var ett kämpigt år, så nu hoppas jag på lite medvind. Vinden vände i slutet på året, så jag gick in i 2011 med gott mod. Vad har då varit toppen och botten dessa första tio dagar?

Nyårsfirandet- TOPPEN En kväll med trevligt sällskap och mycket god mat.
Jobbet- TOPPEN Trivs på mitt jobb och med dem jag jobbar med. 
Träning- BOTTEN Men till veckan ska det bli ändring på det. Bokat mig på massvis med pass.
Bilen-TOPPEN Häromdagen hjälpte den en annan bil som inte ville starta.
Vänner- TOPPEN Har toppenbra vänner. Tyvärr har några det lite tufft nu, men tillsammans blir vi starka.
Vädret- TOPPEN och BOTTEN. Bara gilla läget.
Bloggen-TOPPEN Har ju fått litet annat utseende. Förändringar är kul. Bra jobbat Kristina.
Förväntningar för 2011- TOPPEN Tror på ett roligt och spännande år.

Årets tanke i år är: Våga utmana......Och det kan ju gälla vad som helst. Men vet några utmaningar jag ska försöka mig på i år. Men det får ni läsa om senare i år om det blir av.

Sverige, hoppas vi får ett toppen år!

 



 





Trettondagen!

Goddag, Kristina här!

Ja då är det trettondagen! Snön faller vit och jag sitter inne/ligger i soffan. Försöker få min envetna förkyldning att gå över. Lyckas så där. Men flera jag känner har samma problem så det är inte bara mig det är fel på hihi.


Blev glatt överraskad när jag fick ny mobil i går. Trevligt trevligt!
 Så här ser den ut och fick även en matchande rosa väska till. Telefonen har precis det jag behöver och använder, passar mig precis och är dessutom snyggg hihi

Nej nu ska jag kurera mig och dricka massa varmt för halsen.
Ha en trevlig trettondag Sverige!


Godafton!

Godafton, Kristina här!

Ja då är kvällen kommen och snön har lagt sig i massor utanför. Verkar bli en snöig start på 2011 också. Det är för väl att man bor relativt centralt och att snöplogen går förbi oss tillslut.

Brottas med ännu en förkyldning men det är lite bättre i dag. Haft feber och hosta samt ont i halsen. Ska dock prova att jobba i morgon. I morgon är det ju dessutom trettondagsafton. Det är ett helt år sen sist hihi.

 Det finns ju också en pjäs av William Shakespear som heter trettondagsafton.

Hur som helst så blir det vår snart och det ska bli skönt. Då, i vår, ska jag infria flera av mina nyårslöften!

Önskar er en trevlig trettondagsafton/dag och sköt om er sverige!
Kram

2011, nytt år!

Godafton!

Vill börja med att önska alla ett riktigt gott nytt år drån Kristina och Sara!
Hoppas ni har haft en bra början på nya året.
Vi hade ett trevligt nyår. Bilder kommer snart.
Som ni ser har vi gjort lite förändringar även på bloggen. Vi kanske ändrar igen vem vet hihi Ut med det gamla och in med något nytt hihi

Som sagt på återseende snart Sverige!
Kram

RSS 2.0