Personligt hurtankervi -

Cally.se

Goddag, igen,  Kristina här!

Tänkte bara visa några sköna höstkläder från min butik www.cally.se

Cally

Nümph - Homie Knit CardiganSkön tröja i många höstiga färger, märket heter numph  

                                                                                 
Nümph - Homie Knit Cardigan
                                                 http://www.cally.se/index.php/kvinna/trojor.html              

Vila - Voila Bolero, blackMycket skön tröja/bolero från Vila. 199:-har en beige själv, mycket nöjd http://www.cally.se/index.php/kvinna/trojor.html


Fashion by C - Jerrica LeoÄr inte dessa skor riktigt snygga från Fashion by C 1799:-http://www.cally.se/index.php/kvinna/trojor.html


Nümph - Mona LeggingsSköna leggings i svart/blått/grått http://www.cally.se/index.php/kvinna/pants.html


Vanity Collection - SF0019Kan varmt rekommndera denna skjorta från Vanity 999:- min man har den och det är fantastisk kvalitet och lyster http://www.cally.se/index.php/man/skjortor.html


MO'CYCLE - Markus Washed  Fantastisk bra kvalitet från mo´cycle 1295:-
http://www.cally.se/index.php/man/jeans.html


MO'CYCLE - Markus Blackriktigt snygg färg på dessa om man inte vill ha den "vanliga" jeansfägen 995:-http://www.cally.se/index.php/man/jeans.html


Galagowear - Mössa, vit En mössa i svart eller vitt? 199:- http://www.cally.se/index.php/varumarken/galagowear.html



Och mycket mycket mera...gå gärna in och kika.

Kom i håg att det finns många möjligheter när det gäller frakt och betalning, nedan följer några

Visa, Discovery, Mastercard, PayPal

Du som kund har full ångerrätt i 14 dagar och öppet köp i 30 dagar från det att du har mottagit varan, förutsatt att du inte har använt den och att den returneras i oskadat skick. Bifoga alltid orginalförpackningar samt eventuella märkes-tags. Ångerrätten gäller inte underkläder.

Vid retur tar det normalt 14 dagar innan det att du erhåller din eventuell återbetalning. I undantagsfall kan det ta upp till 30 dagar innan återbetalningen når dig vilket är maxtiden enligt lag.

Fraktfritt vid köp över 500 kr
Snabb leverans, normal leveranstid är 1-3 dagar

Välkommen in på Cally.se

Cally

Ha en fin dag Sverige!!




Vilken tavla!

Goddag, Kristina här!

Jo jag berättade ju aldrig att jag var på auktion härom kvällen. Tycker det är fantastiskt kul med alla typer av auktioner. Antikt eller nytt spelar ingen roll. Alltid kan man fynda och alltid har man trevligt. Speciellt om man är interesserad av design, färg och form. Intresserad av det är ju jag i allra högsta grad. Ropade bland annat in en jättefin tvättkorg och en tavla. Eifeltornet i lite dimma. Tycker denna passar utmärkt i vårt vardagsrum. Vill ha det hela ganska avskalat och fräscht. Men en stor tavla är alltid lite trevligt!

Var även och tränade i går. Tanken var at det skulle bli yoga men vi bestämde oss för att springa drygt 4,5 km i stället. Gott att få röra på sig lite. Så att man inte blir en soffpotatis hihi

Ha en underbar dag Sverige så hörs vi snart

Kram


6 månader

Godafton, Kristina här!

Ja i dag är det 6 månader sedan vi gifte oss jag och Pehr! Grattis älskling! Och tack för att du är världens bästa, snällaste och mest underbara man! Hoppas att du är lite nöjd med mig också hihi



I övrigt har jag gjort ett tappert försök att sätta upp lite hyllor i sovrummet, det tror jag ska hålla ett tag iaf. Tänkte göra lite fint även på väggen. Blev ungefär som jag hade tänk mig, till och med rakare. Inte illa. Lite trevligt att pyssla så här på höstkanten.

Tänkte även att göra i ordning lite god mat tills mannen kommer hem senare i kväll, får se vad det blir för smaskigt. Det håller på att öva med brandkåren så jag hinner att göra i ordning mat samtidigt som jag varvar med lite tv. Vi får ju inte glömma trots alla firande, "Lite sällskap" på kanal 5. Ett måste och ett säkert skratt tips.

Var i Säffle i helgen men såg varken Nina, Stellan, Hans-Göran eller tjejen från Grums. Inte alltisd man ser folk trots att det är en liten stad. Däremot så körde Torgny Melins buss framför oss. Lilla Säffle har blivit kändistätt på sistonde verkligen!

Bäst att sätta lite fart! Ha nu en trevlig måndagskväll Sverige!!

KRAM

Äntligen helg!



Goddag, Kristina här!

Då är det alldelses snart helg och fredagsmys!!! Ska bli helt underbart verkligen, helt slut i både kropp och själ efter veckan som har gått. Mycket mycket jobb! Men det är bara kul egentligen men det ska bli oerhört kul och skönt med helg!

Det bästa är nog fredagar för då har man hela helgen framför sig!!

Blir lite av varje i helgen men i kväll ska det bara bli lite slappande och slöande med mannen samt lite god mat förståss!

Önskar alla läsare en god och trevlig helg!
Sköt om er Sverige!!


Lite tips!

Goddag, Kristina här!

Känner ni som jag att hösten är här? Jo, det är tyvärr sant. Vad kan man då göra för att lätta upp det hela? Jo tex kan man shoppa!!! Detta ligger mig varmt om hjärtat! Gäller ju att hitta ny jacka inför vintern, kanske nya stövlar eller något annat som gör att man står ut i vinter med kylan och mörkret!

Naturligtvis är min butik www.cally.se alltid öppen men jag har även ett tips när det gäller smycken och väskor. Gå gärna in på www.odahlia.com en mycket god vän till mig som har denna underbara butik på nätet. Där kan man få mycket inspiration inför höst och vinter.

Hur har ni det annars gott folk? Här är det bara bra! Ser fram emot helgen som kommer med stromsteg!

Önskar er en bra dag Sverige!!!

Stor kram

Lite sällskap!

Godkväll, Kristina här!

Ja då var det dags för lite sällskap på tv. Veckans roligaste program verkligen. Har egentligen inte tid att skriva för det börjar om fem min men några rader till. Har jobbat som vanligt i dag, det gick bra! Varit en tur till IKEA, det gick bra! Klippt gräsmattan, det gick bra! Samt kollat på Ullared och tvättat, det gick också bra! Så nu är det lite soffmys och lite sällskap i soffan som gäller och sen blir det en tidig kväll....Mycket mycket trött.

Sov gott Sverige! Ses snart!


Val!

Goddag, Sara här!

Jag antar att ni inte har missat att det är val i år. Jag erkänner, jag har ingen aning om vad jag ska välja i år. Har gjort några tester på datorn som snällt talar om vilket parti som bäst passar till mina synpunkter. Men vad hjälper det när man testar flera olika. Alla dessa tester får olika utslag. Alla partier har nåt vettigt att säga och samtidigt har de nåt jag inte tycker är vettigt. Får väl gå på känslan eller nåt? Något parti kommer det att bli. För rösta kommer jag att göra.

Ja det är många val man gör genom livet. När jag började högstadiet så skulle man välja särskild eller allmän matte och engelska. Redan där fick man bestämma hur bra man själv tyckte man var dessa ämnen. Välja tillvalsämne skulle man göra med. Man hade lite att välja på som tyska, franska, teknik, bild och form och att klara sig själv. Jag valde det sista som tillvalsämne. Det är inte alla som har betyg i "att klara sig själv". Men det har jag.....(vilket namn på ett ämne)  

När man sedan blir äldre och förhoppningsvis klokare gör man större val. Med jobb, karriär, familj, boende osv.... 
Sedan finns det mindre val man gör här i livet. Vad man ska äta till middag, om man ska städa eller åka och shoppa m.m. Man gör ständigt nya val varje dag här i livet. Och sedan är det lite spännande att se vart det leder till. Vissa val är mindre bra och andra bättre. Endel av valen man gör förändrar ens liv och ibland får man ändra på sitt val för att det inte blev som man tänkt sig.
Visst är det spännande med nya val?????

Sedan får vi inte glömma att val även är ett djur.;-)


Sverige, gör era val och se vad som händer!  

    

Oj,oj,oj

Godkväll, Kristina här!

Ja i dag är ingen vanlig dag. För första gången på länge är det lite nystarter på tv. Har längtat lite efter något nytt, inte bara repriser osv. Skönt efter en hård dag på jobbet att krypa upp med lite gott i soffan. Så på tapeten i dag är det, ullared, danska hollywoodfruar, lite sällskap. Men vi börjar med programmet halv åtta hos mig. Inte vanligt att allt an vill se kommer på en och samma gång. Roligt för en gångs skull! 

Klädkammaren går framåt, nu har vi ett mörkt golv, älsklingen har jobbat på bra. Han ska få lite varma mackor och godis till alla våra tv program, det brukar vara uppskattat!

Har hunnit med en hel del idag och är rätt nöjd med dagen. En dag blir ju vad man gör det till. Betsämde mig redan i morse att detta skulle bli en bra dag och det blev det. Såg dessutom en supersnygg skinnjacka i går som jag verkligen vill ha samt en riktigt snygg väska på nätet. Får börja spara lite slantar...hihi

Nej nu ska jag fixa lite, trevlig kväll Sverige!!Se hela bilden
 





Status i dag?

Goddag, Kristina här!

Var ett tag sedan jag skrev men tycker Sara gjort ett fantasktisk jobb och hållit bloggen rullande! Har haft fullt upp men idag ska jag verkligen bara slappa och ta det lugnt göra sånt jag inte hinner annars, kanske ta ett bad, göra god middag till mig och min man i kväll, se på repriser på tv, bara slappa i soffan med en liten modetidning kanske. I allafall inte något allt för fysiskt ska bli gjort! Min älskade man är så duktig och målar vår helt nya klädkammare, det blir väldigt fräscht och lite citychic. Men det är inte konstigt det blir bra, allt han gör görs med precision och till hundra procent. Han är så duktig! 



Status idag? Ja det är det nya som jag och Sara har börjat med. Eftersom vi hörs minst tre gånger om dagen i genomsnitt på telefon, så måste vi ju komma på lite nya saker. Viktigt att utvecklas! Sms som börjar med Status idag?, det man menar då är: Allt bra? Vad gör du? Om du inte jobbar eller är upptagen med annat ring! Lika glad som jag är för min underbara man, lika glad är jag för min underbara svägerska. Vi har redan hunnit med att prata med varandra två ggr i dag och det blir troligtvis en tredje innan Sara börjar jobba! Samma humor, samma värderingar, samma glada och positva inställning till livet och framförallt att ha roligt i livet! Självklart ska man stressa och uträtta saker i vardagen för att komma någonstans men det är vilktigt att kunna varva ned och se det roliga i allt. Iallfalll det positiva. Ja du Sara vi hörs säkert efter du har slutat i kväll med. Ring du när du kommer hem. Vi är vakna! Lägger oss inte tidigt i denna familj, har nog minst tre filmer som ska avklaras i kväll. Samt lite god middag! Träna och vara nyttiga får vi vara en annan dag, nu är det ju lördag!!!

Så lite som detta kan göra en rottnerosresa lite lite roligare...Ser ni likheten?



Du är jättefin på denna bild gumman, var bara tvungen att ta med den! Sorry hihi

 

Pehr sliter och släpar med målningen. Ska nog gå dit och höra om han vill ha hjälp eller iallafall lite att dricka. Har inget emot att hjälpa till trots min lediga dag. Tycker att allt man förväntar sig från någon annan ska man vara beredd att kunna göra själv!

Så önskar jag er Sverige en god lördag och ta hand om varann!

Övning ger förhoppningsvis........!

Godkväll, Sara här!

Ja ikväll blir det bildbevis på mig som barn när jag övade inför hundtricket. Finns en av våra läsare som har "hjälpt" till med att få fram foton. Men okej jag ska bjuda på dessa foton.
Detta är jag, Orvar och Snobben. Hundarna sitter ju riktigt fint inför fotografen. Får man som ägare vara nöjd. 


Efter att ha övat med mjukis hundar fick man även testa kunskapen på riktiga hundar. Detta var dock svårare så koppel fungerade utmärkt. Dock gick jag dit hunden ville och inte tvärtom. 
Detta är jag med taxen Erro. Han var bosatt i Skee under tiden han levde.
 

Men visst, katt tricket fick man ju inte glömma. Det kanske skulle fungera lika bra. Så det var ju bra att jag även övade tricket på katter. Det var inte den lilla katten.....Men vi ser ut som vi kom bra överrens.  


Japp, som ni ser har jag övat hela mitt liv för hundtricket och även katttricket.
Får se om det kan ge resultat?

Sverige, övning ger förhoppningsvis....... resultat!





RSS 2.0