Personligt

Katastrof!!!

Hejsan, Sara här!!!

Idag hände det...... Plötsligt gick akutlarmet på jobbet. Ja kanske inte det riktiga så man måste börja springa. Utan det som går från mun till mun att nåt hemskt hade hänt och åtgärd måste göras på en gång. Och det gjordes fina insatser som ett samtal till chefen och snabb beredskap hur vi skulle lösa problemet. Det stora problemet var....... muggarna i personalrummet var spårlöst försvunna. Hyllan som muggarna brukar stå i gapade tomt. Hur skulle vi nu kunna dricka vårat efterlängtade kaffe. Just den muggen som är den bästa på hela dagen. Den man längtar efter från det man startar jobbet. Kaffet man helt enkelt inte kan missa. Just det kaffet höll på att utebli för vi inte fann muggarna. Frågan var bara. Vart var muggarna??? Tillslut fann vi dem....... 

Nu hade tydligen en vänlig själ. Vet inte vem det är. Men denna person hade plockat ur diskmaskinen. Toppen bra att det blev gjort..... Men hade tydligen inte koll på vilket skåp muggarna skulle stå i, utan valt ett helt annat. 
Ett som aldrig används. Där i det skåpet uppenbarades muggarna när det öppnades. Där stod de i sina olika former och färger. Några mer slitna än andra. Men ändå så efterlängtade. Katastrofen var bortglömd och alla fick sitt efterlängtade kaffe.

Denna någon, gör aldrig om det igen. Alltså det att gömma muggarna i ett annat skåp.

 

Sverige, ha en bra dag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0