Personligt

Slott och shopping weekend

Godmorgon Sverige, Kristina här!

Nu har vi kommit hem efter en lång-weekend. Varit nere i Malmö hos goda vänner och haft det oförskämt bra!
Resan ner gick toppen, fastän det är en bit att köra. Tycker dock att det är roligt att åka bil långt. Hade med lite fika, lyssnade på bra musik, pratade om allt och inget, plus att vi gjorde lite småstopp efter vägen. Väl framme väntade ett sagolikt hotellrum. Manhattan-mansion-aktigt, inte fy skam. ;) Senare på kvällen mötte vi upp våra vänner och gick till en annorlunda och riktigt mysig restaurang. Deras specialitet var Skåne-mat. Specialiteter från hela länet. Kul faktiskt. Har ätit några saker jag inte kunde tänka mig innan och det var riktigt gott!


Lördagen började med stor hotellfrukost (finns det något godare, tror inte det) :) Sedan begav vi oss på en tur, vi fyra. Besökte två slott. Häckeberga och Svaneholms slott. Riktigt trevligt. Blev lite shopping efter vägen också naturligtvis. :) På kvällen blev vi bjudna på middag hemma hos K och H. Gott, gott!

På söndag tänkte vi egentligen åka hem tidigt men så blev det inte. Vi besökte XXXLutz. En riktigt gigantisk möbelaffär. Allt från billiga till riktigt dyra möbler. Superskoj!!! Vi blev kvar i denna stora affär i ca 4 timmar! Blev lite handlat också. Det får vi skickat till oss om någon vecka så bilder kommer då :) Avlutade den vistelsen med 300 gram Tysk Schnizel! Åt inget mer den dagen kan jag lova!


Som sagt en toppen helg! Hoppas ni också haft det fint under helgen kära Sverige!
Nu ska jag gå och göra lite nytta!
Morsning!
kram
:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0