Personligt

Töseras natt!!

Hallå, Sara här!!

Sitter nu i soffan lite seg efter en helg i Göteborg. Vi var ett gäng tjejer i olika åldrar som tog tåget ner till storstan. Detta med att åka tåg var nog vårat största beskymmer. Men nu har vi lärt oss hur västtrafik värdekort fungerar. Med en liten manual och lite virr så klarade vi det galant. Kom ner till GBG på fm, så vi intog femmanhuset och shoppade loss. Eller det blev inte så mycket shoppande, vi kikade mest. Efter att vi ätit lite mat på stan så checkade vi in på hotellet. Och jag säger då bara, VILKET RUM. Vi hade bokat sviten och det var hur lyxigt som helst.


   
Detta är en bild tagen av Annica. Det var ett utav rummen vi hade. Sedan var det ett rum med stor soffa och bord. Två toaletter hade vi med. Toppen rum.

Efter en liten förfest med alla elva så bar det iväg till Scandinavium för att uppleva årets Ladies Night. Där mötte vi upp ytterligare två styckna. Så hela tretton styckna var vi som in gled in på Scandinavium för att uppleva detta. I år var det dessa artister med.
 

En fartfylld show, med musik och spex. Vårat gäng hade superkul. Och ni tanter som satt bakom oss. Man måste släppa loss när man är på en sådan här tillställning. Man måste få ställa sig upp och röra på sig lite. Det har ingen dött av.

Tallistjejer, tack för en super trevlig helg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0