Personligt

Fallensdagar!

Hallå, Sara här!!!

Nu har ni lite tur. Ska få lite rapport från helgen. Här har det som sagt varit fallensdagar. Då är det fest i stan. På fredag var inte vädret det bästa. Grått och kallt, men vi trotsade vädret och gick ut. Dock inte så mycket folk som det brukar vara. Men en mycket rolig kväll med bra musik. På lördag var det bättre väder och det märktes i stan. Mycket mera folk. På dagen var vi och kollade in starka killar som välte traktordäck m.m. Är ju också en sport.... Kollade när några hurta sig med att träna zumba. Vi hade tänkt varit med, men att sitta på muren med en kopp kaffe lockade mera. Man har ju semester;-) En gospelkör hann vi lyssna på med och givetvis smaska i sig en langos. Ett måste när det är fallens.

Så här ser langos ut. Och ni som inte har koll på vad det är, så är det en ungersk rätt. Det är friterat bröd som man sedan har på gräddfil, ost, räkor eller vad man nu vill ha på. Finns i olika varianter. Gott tycker jag.
Efter att vi gjort staden bar det sedan hem för att ladda för kvällen....
Hemma blev det att titta på fotboll. Ett stort grattis till fotbollstjejerna. Ni fixade bronset. Kvällen på stan var även denna rolig. Mycket mer folk så man fick trängas lite och även denna kväll bra musik. Givetvis tittade vi på fallet med. Det är mäktigt med allt vatten som kommer farande i en superfart. 
                          

Har ni vägarna förbi Trollhättan så är detta ett bra semestertips att åka och kika på.......Mäktigt!

Nu ska jag packa väskan för nya äventyr.

Sverige, ha det gott!!   

Kommentarer
Postat av: Kristina

låter supertrevligt det!

Då ses även vi snart!

Kör försiktigt!

kram

2011-07-17 @ 17:37:51
Postat av: Gizze

Låter härligt! Älskar Langos (fast vill ha dom grillade hemma)

Ha en fortsatt fin semester!

Kraam

2011-07-17 @ 18:06:55
URL: http://gizzez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0