Personligt

Torsdag förmiddag....

Godförmiddag, Kristina här!

Sitter faktiskt och äter en frukt i skrivande stund. Det händer inte allför ofta:) har snart föreläsning igen!

Måste börja med att tacka för det otroligt fina stödet vi haft för vår blogg. I går nådde vi rekord i besökare. Väldigt roligt! Tack alla som läser!


Idag blir det nog en spännande föreläsning. Tror inte riktigt att jag har greppat vad den handlar om. En del av charmen att ta reda på det. Har hittat rätt i dag här på skolan i allfall det är ett stort framsteg. Även min älskling kom hit i dag och fikade. Väldigt mysigt. Förde tankarna till när vi träffades här för nästan 6 år sedan. Tänk att vi har kännt varandra så länge. Helt ofattbart! Det sjuka är att det känns som att det var förra året typ. Det är väl ett tecken på att man har haft roligt under resans gång och faktiskt inte tröttnat på varandra. Kommer speciellt i håg första gången vi skulle plugga i hop. Slutade med att vi hade pratat bort ca 3 timmar...på allt annat! Varken han eller jag gillade ju den kursen speciellt mycket. Lärde känna varandra rätt mycket redan då!


Snön håller ju fortfarande i sig och det är ju trevligt egentligen men det räcker nästan nu. Skulle vara härligt med vår och lite varmare temperaturer. Är inte alltid sugen på att ha varma tröjor och långkalsonger. Blev så sugen på klänningar i går när jag visade bilder här. Åh...rosa klänning och lätta skor på fötterna...mums!

Ska nog försöka att finna lite mat nu, frukten mättade inte så mycket! Hörs säkert senare! Ha en fin dag Sverige!


Kommentarer
Postat av: a

god förmiddag xD

tack för ditt svar! :)

det hjälpte mkt :)

2010-02-04 @ 13:43:33
URL: http://annnaaah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0