Personligt

Helt fantastiskt!

Hej, Kristina här!

Rapporterar i dag från Melodifestivalstaden Malmö! Vi kom hit i går förmiddags. Efter en trevlig övernattning hos Sara! Kamilla och Henric, goda vänner, bor här nere. Vi umgås nu hela helgen och finner på roliga saker.


I går när vi kom blev vi lite chockade. Storleken på rummet var inte alls vad vi räknat med. MYCKET större och väldigt mycket finare. än vi trott. Så går det när man tar in på lyxhotell, sa någon klok erson här nere. Ja tydligen! Helnöjda med både service och rum. Gigantiskt rum med kontorsdel, soff/mysdel, sovdel, stort badrum! Helt supergott alltså! På kvällen var vi på restaurangen Limegrass. Asiatisk mat. Vem sitter då inte där. Paul Tilly, mer känd som Ulf i ICA -reklamen. Lite roligt. Han är jätteliten...

I dag har vi varit på stan och shoppat. Pehr har köpt kläder till vårt bröllop. Vi har även lunchat och sett staden i övrigt. Kamilla och Henric är nu hemma hos sig och förbereder middagen till i kväll. Vi har handlat en liten överraskning till dem som de får i kväll. Älsklingen gav även mig en vääldigt fin present i dag, en desingerväska...Donna Karan! Den var helt fantastiskt snygg! Tack hjärtat!

Nu ska vi göra oss i ordning inför kvällen, Pehr skjorta och slips, jag klänning! Ha en fin kväll Sverige!!!

Kommentarer
Postat av: Gizze

Låter supermysigt!



Skönt att få gotta sig på hotell...det kan man "behöva" ibland ;))



Ha d fint!



Kram Gizze

2010-02-27 @ 20:42:50
URL: http://gizzez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0