Personligt

Vatten

Godkväll!

Det är Kristina som skriver. Har det inte varit lite regnigt på sista tiden? Funderar på om man kanske skulle ta och dansa en liten soldans snart! Sista veckan på semestern och det är ju bara att ligga i för att hinna med allt man vill göra, och då regnar det! Ja ja de är väl bara att tänka positivt, det kunde ha varit värre. Det hade kunnat snöa, elen i sverige hade kunnat varit utslagen, Ica kunde ha bommat igen, och framför allt hade de kunnat sluta tillverka chips! Då hade vi verkligen haft anledning att börja klaga.

Visst kan man känna lite, ja vad ska man säga, frustration gentemot detta väder. Men som sagt inget man kan göra något åt. När man väl släpper den tanken tror jag att man kommer få roligare. Sååå...vad kan man då göra, det är ju ändå bara lite vatten! Som dessutom är källan till allt liv, så egentligen är det ju nödvändigt!

Ett alternativ är ju då att se de saker man faktiskt kan göra utan att behöva gå ut. Man kan ju exempelvis spela sällskapsspel (vilket vi gjort i sommar), surfa på datorn, laga goda muffins, läsa, göra om hemma, sortera tvätt, diska.....Nej nu spårar det ut, det skulle jau vara uppmuntrade det här. Ja ok om detta inte fungerar eller känns omotiverat så ja kolla på nätet efter solresor. Det kan jag lova, solen finns alltid någonstans. Om inte i Sverige så kanske i Norge? Vem vet...

Så alla ni som läser detta, deppa inte snart är det JUL!

Ses i morgon Sara det ska bli skoj!

God natt Sverige!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0