Personligt

Vart tog vägen vägen?????


Så här såg endel av vägarna ut när vi åkte från 70-årskalaset. Gick inte komma fram till stugan. Vägarna var blockerade med både vatten och traktorer. Trodde ett tag att vi skulle få övernatta på 45:an, eftersom den började rasa på endel ställen av vägen. Men hittade en väg genom Tveta så övernattningen fick bli i Vålberg. Var ju tur att man hade alternativ till övernattning. Tack till de som erbjöd oss övernattning ,om vi inte skulle komma till Vålberg.

Här stod vi längs 45:an och det var rena kaoset. Husvagnar och bilar som skulle vändas och åka mot färdriktiningen. Kändes farligt eftersom det inte var några poliser där och hjälpte till. Har nog aldrig sett en karavan med varningsblinkers  förrut. Men nu har jag gjort detta.

Så här såg ån ut i Åmål. De har satt dit konteiner med sand så inte bron skulle åka med i farten.

Så här såg vägen ut idag efter gårdagens kaos. Denna väg har jag passerat med bil. Kändes lite kusligt. Man visste inte hur mycket vägen skulle tåla.  Men det gick bra.

Här är en av alla de traktorer som blockerade de rasande vägarna.

Ja detta var ett äventyr. Idag så var ju endel av 45:an avstängd, så man fick åka andra vägar som hade klarat sig bättre. Det är många som helt plötsligt har fått villa med sjöutsikt. Mannen med hunden berättade att det hade kommit 143mm inom ett dygn. Nu får vi hoppas på sol för nu har vi fått regn så vi klarar oss bra länge.

Simma lugnt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0