Personligt

Skepp och hoj, var det bara på skoj?!

Hemkomna från "Saltö". Vilken fantastisk dag det har varit. Vi har gått i Emelies fotspår och kollat alla roliga sjöbodar. Vi såg tyvärr ingen av dem som var med i serien. Men vi antar i smyg att de har gått hem. ;)

Sen var vi en sväng till Lysekil. Trodde ett tag att vi hade varit där förr, men det var visst Ljungskile då. Så kan det gå. Åkte även lite färja...utan taxfree, lite besvikna på detta hittade vi trots allt Saras moster på ett berg långt bort i skogen. Så vi besökte henne. Mycket trevligt inslag i vårt liv.

För att inte skapa osämja i vår volvo (utan ac) hade vi två gps och två kartböcker. Detta resulterade i att en gps faktiskt hade fel i en rondell. Så vi fick lita på....vägskylten. Tänk va bra att de skriver vart vi är längs vägarna. Tack Vägverket!

Så summa sumarum har det varit en fin och trevlig dag. Vi använde olika skodon. Jag hade sandaler och Sara använde sig av tennisskor. Eftersom detta var ett stort problem i går, så valde vi med omsorg. För er som undrar så hade de även korv på ön. Naturligtvis ett plus!

Så skepp och hoj visst hade vi skoj....det hade vi faktiskt....

God natt Sverige

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0